Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Ένα φιλί στο μέτωπο μπορεί να είναι εξαιρετικά ισχυρό!!!



Μπορεί να ακούγεται ως κάτι πολύ εύκολο και αξιαγάπητο...
αλλά μπορεί να προκαλέσει μια έντονη αντίδραση που δεν υπάρχει απλώς για να σας κάνει να αισθανθείτε ζεστοί και ασφαλείς. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στο μέτωπο βρίσκεται το τρίτο μάτι.
Κάθε φορά που φιλάτε κάποιον στο μέτωπο, στην πραγματικότητα φιλάτε το τρίτο μάτι του. Υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα που σχετίζονται με αυτό από όσα έχουμε σκεφτεί.
Σε αντίθεση με ένα φιλί στα χείλη ή στο μάγουλο, αυτό είναι πολύ πιο οικείο επειδή φτάνετε στον πυρήνα του ατόμου. Συνήθως, δεν ερχόμαστε σε επαφή με το μέτωπο του άλλου. Δεν είναι κάτι τόσο συνηθισμένο όσο το κράτημα των χεριών ή η αγκαλιά.
Το τρίτο μάτι είναι η πύλη για τα βάθη της ύπαρξης σας και μπορεί επίσης οδηγήσει στα ανώτερα επίπεδα του πνεύματος. Αντιπροσωπεύει την αφύπνιση, αλλά είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος σας. Βρίσκεται ακριβώς στην μέση από τα φρύδια σας και μπορεί να ανοίξει και να κλείσει κατά βούληση, αλλά μόνο αν έχει κατακτηθεί αυτή η τέχνη. Είναι μια αόρατη παρουσία που υπάρχει μέσα μας από την γέννηση μας και συνεχίζει να υπάρχει ακόμα και αφού η ζωή αφήσει το φυσικό σώμα.
Αν ένα φιλί τοποθετηθεί στο τρίτο μάτι, προκαλεί μια αίσθηση διαφώτισης από βαθιά μέσα σας. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε ήδη, το τρίτο μάτι είναι η επίφυση που βρίσκεται ανάμεσα στα φρύδια μας ακριβώς εκεί που περιμένατε να βρίσκεται. Υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε γι αυτό το συγκεκριμένο τμήμα του σώματος αλλά ταυτόχρονα έχουμε και βαθύτερη γνώση γι αυτό. Το που θα πέσετε στο φάσμα θα εξαρτηθεί από το που ψάχνετε τις απαντήσεις σας.
Το φιλί στο τρίτο μάτι θα επηρεάσει την επίφυση και επίσης την υπόφυση. Αυτό διεγείρει την απελευθέρωση της μελατονίνης, της ορμόνης που σας βοηθά να ξεκουραστείτε καλά την νύχτα. Κάθε φορά που σας φιλούν για καληνύχτα, σας βοηθάνε πολύ περισσότερο από όσο νομίζετε. Όχι μόνο σας βοηθά να ξεκουραστείτε εύκολα, σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς και ευτυχισμένοι. Μπορούμε μόνο να αναρωτηθούμε ποια γνώση ώθησε τους προγόνους μας να κάνουν αυτή την τόσο συνηθισμένη συνήθεια.
Είναι εντάξει το να μην είστε σίγουροι για το τι να κάνετε γι αυτό, αλλά το καλύτερο μέρος είναι να το δοκιμάσετε μόνοι σας. Φιλήστε ένα σημαντικό σας άτομο ή κάποιον άλλον για τον οποίο νοιάζεστε πραγματικά στο μέτωπο. Νιώστε την θειότητα να περνά από εσάς στον άλλον, απομακρύνοντας όλες τις ανησυχίες του και στη συνέχεια αισθανθείτε την αποτελεσματική θεραπεία. Όταν το κάνετε αυτό συχνά, θα αρχίσετε να παρατηρείτε πως η ζωή σας και οι ζωές όλων όσων σας περιβάλλουν αλλάζουν, σιγά αλλά σίγουρα.
Το φιλί στο τρίτο μάτι από αυτόν πού είναι γραφτό να σας φιλήσει, στην στιγμή και στον τόπο που ήταν γραφτό να σας φιλήσει μπορεί να σας αναζωογονήσει και να σας δώσει μια ολόκληρη νέα δίψα για ζωή.
Την επόμενη φορά που κάποιος θα σας φιλήσει στο μέτωπο, αφιερώστε μια στιγμή για να σκεφτείτε πως αισθάνεστε μετά από αυτό. Κρατήστε αυτά τα λόγια στο μυαλό σας και η εμπειρία θα βγάζει περισσότερο νόημα.
(Μάγεια Τ. awakengr)