Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

8 λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνεις διακοπές με τους φίλους σου



Οι φίλοι σου είναι αυτοί που θα σώσουν το φετινό...
καλοκαίρι και υπάρχουν λόγοι που πρέπει να δεις!
Το φετινό καλοκαίρι μπορεί να μη έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς (ο Ιούνιος είναι Δίδυμος παιδιά, το λέμε και το ξαναλέμε), αλλά αυτό δε σημαίνει πως οι υπόλοιποι μήνες δε θα είναι φανταστικοί… Μην απογοητεύεσαι!
Οι φίλοι σου είναι αυτοί που θα κάνουν το καλοκαίρι να γεμίσει αισιοδοξία και εσύ πρέπει να κάνεις ότι μπορείς για να πας κάποιες μέρες μαζί τους για διακοπές. Άσε το ταίρι να γκρινιάζει και θέσε τα όρια σου.
Αυτοί είναι οι λόγοι: 
1.Ξέρουν τι ζητάς και δεν είναι η πρώτη φορά που θα πάνε μαζί σου για διακοπές. Ξέρουν τα χούγια σου και τις ιδιαιτερότητες που κουβαλάς σαν άνθρωπος.
2.Θα σου δανείσουν λεφτά αν ξεμείνεις (με ρέγουλα τα κοκτεϊλάκια) και δε ντρέπεσαι να τους ζητήσεις.
3.Ξέρεις πως ακόμη και σε μια καλύβα να σε κλείσουν με τους φίλους σου, θα βρείτε τρόπους για να περάσετε μοναδικά.
4.Θα σε καλύψουν αν χρειαστεί να κάνεις κάποια τσαχπινιά!
5.Θα είναι δίπλα σου και εσύ δίπλα τους στο hangover! Είναι από εκείνες τις στιγμές που ο φίλος μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά γιατί μπορεί να κάνει τα πράγματα να είναι πιο ήρεμα.
6.Θα δημιουργήσετε νέες αναμνήσεις και θα έχετε να συζητάτε για πράγματα όταν επιστρέψετε στην πόλη.
7.Θα μπορέσεις να ηρεμήσεις λίγο μακριά από το ταίρι σου, αρκεί να ξεκαθαρίσεις πως θες να περάσεις λίγο χρόνο με τους φίλους σου.
8.Θα μπορέσεις επιτέλους να τους χαρείς. Οι δουλειές μας και οι υποχρεώσεις μας καθημερινά, μας στερούν πολύτιμο χρόνο με τους φίλους μας και για αυτό πρέπει να πας διακοπές αμέσως μαζί τους! (neolaia.gr)