Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Συγκλονίζει η υπόθεση νεαρού που ξεκίνησε γυμναστήριο χωρίς να το πει σε κανέναν!!!


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός ξεκίνησε πρόγραμμα...
σε συνοικιακό γυμναστήριο χωρίς να ενημερώσει την οικογένεια του, τους φίλους του ή να αναρτήσει κάποιο σχόλιο ή φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το γεγονός έχει σοκάρει τη μικρή κοινωνία της γειτονιάς του, κάτοικοι της οποίας δέχτηκαν να μιλήσουν στο Βατράχι.
«Είμαστε συγκλονισμένοι. Δεν ξέραμε ότι μπορείς να πηγαίνεις γυμναστήριο και να μην το λες σε κανέναν» δήλωσαν φανερά ταραγμένοι φίλοι του νεαρού. «Νομίζαμε μάλιστα ότι είναι υποχρεωτικό από το νόμο.»
Σε επικοινωνία με το γυμναστήριο, οι υπεύθυνοι μας είπαν ότι είναι η πρώτη φορά που γνωρίζουν να συμβαίνει τέτοιο περιστατικό.
«Στους κανόνες του γυμναστηρίου αναφέρει ξεκάθαρα ότι πρέπει να μιλάς συνέχεια στους άλλους για το πρόγραμμα που κάνεις, και μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια για τα πόσα σετ και πόσες επαναλήψεις έκανες. Επίσης είσαι υποχρεωμένος να ανεβάζεις στα σόσιαλ δεκάδες φωτογραφίες όπου στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη του γυμναστηρίου.»
«Άν μάλιστα κάνεις crossfit οφείλεις να εξηγείς αναλυτικά γιατί είναι τόσο πολύ καλύτερο από τα άλλα είδη γυμναστικής» μας είπαν.

Όπως τόνισαν οι υπεύθυνοι, θα ερευνήσουν το συμβάν και, αν επιβεβαιωθεί, είναι πολύ πιθανό να ζητήσουν από το νεαρό να διακόψει τη συνδρομή του και να ψάξει να βρει άλλο γυμναστήριο.