Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Διαφήμιση… μπύρας με τον Μαραντόνα ως «Θεό»! (foto)


Ο «Ντιεγκίτο», ντυμένος στα λευκά, προστάζει τον Νώε...
να σώσει το ποδόσφαιρο, φτιάχνοντας ένα γήπεδο.
Ένα διαφημιστικό σποτ μπύρας κάνει το γύρο του κόσμου, καθώς πρωταγωνιστής είναι ο… Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα!
Ο «Ντιεγκίτο» εμφανίζεται με ολόλευκη περιβολή που παραπέμπει στον Θεό, να πλησιάζει τον… Νώε και του ζητάει να φτιάξει όχι μία κιβωτό που θα σώσει τον κόσμο, αλλά ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, που θα σώσει τον «βασιλιά των σπορ».
«Μόνο η αγάπη για το ποδόσφαιρο μπορεί να σώσει το ποδόσφαιρο» είναι τα χαρακτηριστικά λόγια του «Θεού» Μαραντόνα.
Τα λόγια αυτά αποτελούν προσταγή για τον Νώε, ο οποίος αρχίζει την κατασκευή του γηπέδου, έχοντας για βοηθούς παίκτες της Γιουβέντους και της Ρεάλ Μαδρίτης, μεταξύ των οποίων οι Μπαρτζάλι, Εβρά, Άλεξ Σάντρο, Παντοΐν, Πέπε, Κρόος και Κέιλορ Νάβας.
Μετά την κατασκευή του γηπέδου φτάνει σιγά σιγά διαιτητής, οι βοηθοί, οι παίκτες και οι οπαδοί, ενώ λίγο πριν τη σέντρα ξεκινάει η βροχή που γίνεται καταρρακτώδης και μετατρέπεται σε πλημμύρα.
Αυτό όμως δεν απασχολεί καθόλου τον τηλεοπτικό Νώε: δεν χρειάζεται πλέον η κιβωτός, καθώς η σωτηρία έρχεται χάρη σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, στον οποίο μάλιστα ο Μαραντόνα σκοράρει με… κεφαλιά -και όχι με το χέρι- ένα γκολ παρόμοιο με εκείνο που είχε πετύχει -με το περίφημο «χέρι του Θεού»- κόντρα στην Αγγλία, στο Μουντιάλ του 1986 στο Μεξικό… (newspepper)