Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Φοιτήτριες του ΑΠΘ, κάνουν βίζιτα… για να καλύψουν τα έξοδά τους!!!


Όταν δεν έχουν εξεταστικές περιόδους, φοιτήτριες...
του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης φαίνεται πως βγάζουν… χαρτζιλίκι πουλώντας το κορμί τους, μέσα από αγγελίες που αναρτούν σε συγκεκριμένο ιστότοπο.
Κανείς δεν ξέρει αν οι κοπέλες έχουν πέσει στα δίχτυα κυκλώματος μαστροπών, εάν κατέφυγαν σε αυτή τη λύση προκειμένουν να βγάζουν χρήματα για τα έξοδά τους ή αν κάποιες απλώς εμφανίζονται ως φοιτήτριες ενώ δεν είναι.
«Είμαι η Βίκυ, φοιτήτρια 22 ετών στη Φιλοσοφική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Προσφέρω ερωτικές υπηρεσίες στο χώρο σας αντί αμοιβής 100 ευρώ. Απόλυτη εχεμύθεια, μοναδικές στιγμές με πάθος», είναι μία από τις αγγελίες που εμφανίζονται στον ιστότοπο συνοδών.
Στο συγκεκριμένο site μπορεί κάποιος να βρει συνοδούς για ερωτικές συνευρέσεις, κυρίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχοντας να διαλέξει ανάμεσα σε δεκάδες αγγελίες όπως η παραπάνω.
Με μηνύματα
Οι φοιτήτριες που αναζητούν πελάτες πληθαίνουν τα τελευταία χρόνια και το φαινόμενο έχει λάβει τρομακτικές διαστάσεις. Στις αγγελίες κάθε κοπέλας για ροζ ραντεβού αντί 80 έως 100 ευρώ εμφανίζεται το νούμερο του κινητού της. Οι περισσότερες ζητούν επικοινωνία μόνο μέσω γραπτών μηνυμάτων.
«Ονομάζομαι Ανατολή, είμαι 20 ετών, φοιτήτρια στη Νομική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και προσφέρω καυτές στιγμές για άνδρες και γυναίκες. Έρχομαι στο χώρο σου με 100 ευρώ την ώρα», αναφέρει μια άλλη αγγελία.
Οι κοπέλες που εκδίδονται σε ξενοδοχεία, σπίτια ακόμη και σε επαγγελματικούς χώρους, κάνουν λίγες επισκέψεις την εβδομάδα, επιλέγοντάς τις με γνώμονα την εξασφάλιση της ανωνυμίας τους.
Οι αγγελίες εξαφανίζονται όταν οι φοιτήτριες συγκεντρώσουν το ποσό που χρειάζονται, επιστρέφουν όμως όταν χρειαστούν πάλι οικονομική ενίσχυση. «Είμαι η Νάντια και είμαι έτοιμη να ικανοποιήσω κάθε επιθυμία σου. Είμαι φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη», αναφέρει μια τρίτη αγγελία.
Κανείς από το περιβάλλον των κοριτσιών δεν γνωρίζει την κρυφή ζωή τους. Οι περισσότερες αγγελίες εμφανίζονται στον ιστότοπο από τον Μάρτιο έως τον Μάιο και από τον Οκτώβριο έως τα μέσα Δεκεμβρίου. Τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα συμπίπτουν με «νεκρές» περιόδους εορτών, θερίνων διακοπών και αργιών.
Τα διαστήματα που επιλέγουν οι φοιτήτριες για να αναζητούν τους πελάτες στους οποίους θα προσφέρουν επ’ αμοιβή ερωτικές υπηρεσίες καθορίζονται βάσει των υποχρεώσεών τους στο πανεπιστήμιο. Κατά τη διάρκεια των εξεταστικών περιόδων οι νεαρές σταματούν να αναρτούν αγγελίες.

Πηγή: Espresso