Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Συμπτώματα στον… αυνανισμό που προειδοποιούν για καρδιοπάθειες!!!


Συνδέεται ο αυνανισμός με τις καρδιαγγειακές παθήσεις;

Όχι. Αντιθέτως μπορεί να τις προλάβει.
Έρευνα του Πανεπιστημίου της έρχεται να προσθέσει μια ανησυχητική διάσταση για την υγεία των ατόμων που διαπιστώνουν πρόβλημα κατά τον αυνανισμό.
Αν, λοιπόν, ανήκετε σε εκείνους τους άνδρες που πολλές φορές κατά τον αυνανισμό χάνετε την στύση σας χωρίς να το θέλετε, τότε είναι πιθανό αυτό να είναι σημάδι ότι κινδυνεύετε από κάποιο πρόβλημα που σχετίζεται με την καρδιά.
Για τις ανάγκες της έρευνας οι επιστήμονες εξέτασαν τις περιπτώσεις 2.500 ανδρών, εκ των οποίων το 45% παραδέχτηκε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας κατά τον αυνανισμό. Μελετώντας το ιατρικό ιστορικό αυτών των συμμετεχόντων, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι είχαν αυξημένο κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων, μειωμένη σεξουαλική διάθεση, λιγότερη ποσότητα σπέρματος κατά την εκσπερμάτιση και μειωμένη εμφάνιση στύσης κατά τη διάρκεια του ύπνου.
Επίσης τα επίπεδα προλακτίνης στον οργανισμό, ήταν χαμηλότερα σε εκείνους τους συμμετέχοντες που αντιμετώπιζαν πρόβλημα στύσης στον αυνανισμό.
Οι περισσότεροι άνδρες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης κατά τον αυνανισμό, πιστεύουν ότι πρόκειται για κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα που τους το προκαλεί και δεν συμβουλεύονται γιατρό.

Αλλά “η στυτική δυσλειτουργία είναι συχνά πρώιμο σημάδι καρδιακών παθήσεων”, υποστηρίζει η επικεφαλής της έρευνας δρ Giulia Rastrelli, στην έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση TheJournal of Sexual Medicine… (newspepper)