Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Επανενώνονται για τις ανάγκες νέας τηλεοπτικής σειράς ο Μιχάλης Ρακιντζής και ο Πουφ!!! (video)


Πολύ ευχάριστο νέο για τους φίλους του Μιχάλη Ρακιντζή αποτελεί...
η είδηση ότι ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής θα πρωταγωνιστήσει σε νέα τηλεοπτική σειρά που αναμένεται να προβληθεί το φθινόπωρο από γνωστό κανάλι.
Για τις ανάγκες της σειράς μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής θα επανενωθεί μετά από 25 χρόνια με έναν παλιό του «γνώριμο», ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Πουφ, τον συμπρωταγωνιστή του από το βίντεο κλιπ του ομώνυμου τραγουδιού «Εγώ και ο Πουφ» του Μιχάλη Ρακιντζή, που κυκλοφόρησε το 1991.
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της παραγωγής, η σειρά θα ονομάζεται «Υπαστυνόμος Πουφ» και θα γυριστεί στα πρότυπα του «Υπαστυνόμος Ρεξ», μια πολύ δημοφιλή αστυνομική σειρά που μεσουράνησε την δεκαετία του ’90.
Όπως προβλέπει το σενάριο, ο Έλληνας τραγουδιστής με τη βοήθεια του λούτρινου βοηθού του θα λύνει υποθέσεις και θα καταπολεμά το έγκλημα σε διάφορα τουριστικά νησιά της χώρας, ενώ παράλληλα ο χαρακτήρας που υποδύεται θα συνεχίσει να ψάχνει την αγάπη του, που χάθηκε σε ένα από τα στενά της Ύδρας το 1991, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπογραφές έχουν ήδη «πέσει» τόσο από πλευράς του Έλληνα τραγουδοποιού όσο και του Πουφ, ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.
Δεν έλειψαν μάλιστα και στιγμές συγκίνησης κατά τη συνάντηση των δύο πρωταγωνιστών, οι οποίοι είχαν να μιλήσουν από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ το 1991. Φήμες ήθελαν τότε τον Πουφ να έχει ενοχληθεί από το γεγονός ότι έλαβε λιγότερα χρήματα από τον Μιχάλη, παρότι το βίντεο κλιπ είχε το όνομα του και το γεγονός ότι πολλοί είχαν χαρακτηρίσει την ερμηνεία του ανώτερη από αυτή του Έλληνα τραγουδιστή.



Ωστόσο και οι δύο φαίνεται να έχουν ξεπεράσει τώρα τις διαφορές τους, και είναι σίγουρο ότι οι φανς τους θα περιμένουν με ανυπομονησία να τους δούν στις οθόνες τους τον Σεπτέμβρη… (tovatraxi)