Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Η «Εν ψυχρώ δολοφονία…» του εκδότη


Η εφημερίδα κυκλοφορεί κανονικά σήμερα στα περίπτερα...
με κεντρικό τίτλο Εν ψυχρώ δολοφονία, και από κάτω μέρα - μεσημέρι έκαψαν ζωντανό τον Τάκη Μαυρίκο, ενώ δίπλα στη φωτογραφία του εκδότη γράφει Αθάνατος
Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Ακρόπολη, ιδιοκτησίας του Παναγιώτη Μαυρίκου που έχασε χθες τη ζωή του στην Αττική Οδό, όταν το τζιπ της συζύγου του τυλίχτηκε στις φλόγες, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.
Πάνω από τον τίτλο της εφημερίδας υπάρχει το εξής κείμενο: «Το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ του κατεστημένου "έκλεισε" το στόμα του εκδότη της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ με μια μαφιόζικη ενέργεια η οποία ανοίγει το κουτί της Πανδώρας για όσους σχεδίασαν και εκτέλεσαν τον τελευταίο Δον Κιχώτη της δημοσιογραφίας».


Πάνω από τη φωτογραφία του απανθρακωμένου τζιπ, γράφει «Ελλάδα: Η Κολομβία των Βαλκανίων», ενώ παρακάτω υπάρχουν φωτογραφίες από τα δημοσιεύματα πολιτικών sites για την είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Μαυρίκου.

Κάτω - κάτω, η εφημερίδα αναφέρει: «Μετά τον Τζώρτζη Αθανασιάδη και τον Νίκο Μομφεράτο, το παρακράτος εκτέλεσε ακόμη έναν δεξιό εκδότη»… (madata.gr)