Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Εκτός κινδύνου νεαρή κοπέλα που προσπάθησε να βγάλει σέλφι… με το τηλέφωνο του μπάνιου!!!


Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχθεί ένα συνηθισμένο ντους...
για μια 20χρονη, όταν αφηρημένη προσπάθησε να βγάλει σέλφι με το τηλέφωνο του μπάνιου με αποτέλεσμα να διατρέξει κίνδυνο πνιγμού.
Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι γειτονιάς της Αθήνας από την περιπέτεια της νεαρής κοπέλας η οποία, σύμφωνα με την οικογένεια της, μπήκε χτες για το συνηθισμένο της μπάνιο πριν την βραδινή της έξοδο.
«Ήταν μέσα πολλή ώρα και κάποια στιγμή ανησυχήσαμε» είπε η μητέρα της νεαρής στους δημοσιογράφους. «Μπήκαμε και την είδαμε λιπόθυμη μέσα στη μπανιέρα να κρατάει ακόμα το τηλέφωνο. Αμέσως καταλάβαμε τι είχε γίνει.»
Σύμφωνα με φίλους της κοπέλας που μίλησαν στο Βατράχι, η νεαρή αγαπούσε ιδιαίτερα τις σέλφι, τις οποίες έβγαζε με κάθε ευκαιρία.
Όπως λένε μάλιστα, είχε αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας στο παρελθόν αφού το μπράτσο της παρέμενε μόνιμα σε όρθια θέση, με αποτέλεσμα να πρέπει να σκαρφαλώνουν σε καρέκλα και να της βάζουν το κινητό στο χέρι.

Σωτήριο πάντως αποδείχτηκε το ντάκφεϊς που έκανε η 20χρονη αφού, σύμφωνα με τους γιατρούς που την παρέλαβαν, αυτό περιόρισε την ποσότητα νερού που κατάπιε. «Αν έκανε πώς γελούσε ανέμελα με το κεφάλι γερμένο προς τα πίσω, τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν πάρει πολύ πιο επικίνδυνη τροπή» τόνισαν.