Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016

Το Facebook σχεδιάζει να διαγράψει ένα άλμπουμ φωτογραφιών σας!!!


Το Facebook πρόκειται να διαγράψει σύντομα ένα «κρυφό»...
ιδιωτικό άλμπουμ φωτογραφιών σας.
Το 2012, το Facebook είχε δώσει την δυνατότητα στους χρήστες του να αναρτούν αυτόματα φωτογραφίες από το κινητό τους σε ένα ιδιωτικό άλμπουμ στο Facebook, ώστε να διευκολύνεται το ανέβασμα φωτογραφιών στην πλατφόρμα.
Τον περασμένο χρόνο όμως, η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης δημιούργησε μια εφαρμογή με το όνομα «Moments» που κάνει ακριβώς το ίδιο, συγχρονίζοντας τις φωτογραφίες του κινητού με το Facebook.
Όπως μεταδίδει το CNN, η πλατφόρμα πρόκειται να καταργήσει αυτή τη λειτουργία, σε μια προσπάθεια να ωθήσει τους χρήστες να κατεβάσουν τη νέα εφαρμογή, η οποία όμως παρέχει και μια σειρά νέων λειτουργιών.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι οι χρήστες μπορούν αν θέλουν να κατεβάσουν τις φωτογραφίες του άλμπουμ, ώστε να μην διαγραφούν όταν καταργηθεί η λειτουργία. Η αλλαγές αναμένονται την 7η Ιουλίου... (huffingtonpost)