Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Ματιασμένη είναι η Ελλάδα σύμφωνα με γνωστό Έλληνα αστρολόγο…


Σε βασκανία και στο κακό το μάτι οφείλονται τα προβλήματα...
της Ελλάδας σύμφωνα με τον αστρολόγο Πιτ Παπαδάκο, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στο Βατράχι.
Ο γνωστός μέντιουμ-ψυχοερευνητής κατέληξε στο συμπέρασμα μετά από έρευνα πολλών μηνών, μελετώντας τους αστρολογικούς χάρτες της χώρας αλλά και ένα φλιτζάνι ελληνικού καφέ από το οποίο ήπιε πρόσφατα ο Αλέξης Τσίπρας στο μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα οφείλεται τόσο στην κακή θέση των πλανητών όσο και στο κακό το μάτι, εξαιτίας του οποίου η Ελλάδα έχει φτάσει στα πρόθυρα της εξάντλησης.
«Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα είναι Δίδυμος με ωροσκόπο Παρθένο, που αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα στα επαγγελματικά και τα οικονομικά τους τα τελευταία εφτά χρόνια, λόγω του ανάδρομου Δία» λέει ο διακεκριμένος αστρολόγος, μέντιουμ και ψυχοερευνητής. «Πιο σημαντικό όμως θεωρώ το μάτι, ειδικά του Σόιμπλε, το οποίο είναι τσακίρικο, ότι κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά.»
 «Επίσης απ’ότι ξέρω η Μέρκελ είναι σαββατογεννημένη ενώ όλοι οι υπόλοιποι ευρωπαίοι ηγέτες συνέχεια μας γλωσσοτρώνε. Πραγματικά μου κάνει εντύπωση πως δεν έχουμε πέσει όλοι από τις σκάλες να τσακιστούμε» προσθέτει.
Για την αντιμετώπιση της βασκανίας των ευρωπαίων ο ίδιος προτείνει να κρεμαστούν τεράστιες χάντρες και φυλαχτά σε όλο το μήκος των συνόρων, ενώ προσφέρθηκε να ξεματιάζει σε πραγματικό χρόνο τον Ευκλείδη Τσακαλώτο την ώρα που διαπραγματεύεται.

Τέλος, το γνωστό μέντιουμ συνέστησε στους Έλληνες για επιπλέον προστασία να φτύνουν προληπτικά ο ένας τον άλλον όσο πιο συχνά γίνεται, ενώ απάντησε και σε σειρά άλλων θεμάτων, όπως για παράδειγμα γιατί ενώ είναι μέντιουμ φοράει τρία έξτρα λαρτζ… (tovatraxi)