Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Την αποστολή ξεματιάστρας ζήτησε από την Ελλάδα η Βρετανία...


Η κυβέρνηση έχει ήδη καταρτίσει κατάλογο με υποψήφιες γριές ανά την επικράτεια

Τη βοήθεια της χώρας μας προκειμένου να αντιμετωπίσει τα απανωτά κακά που την έχουν βρει την τελευταία εβδομάδα ζήτησε σήμερα από την ελληνική κυβέρνηση η Βρετανία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα της βρετανικής κυβέρνησης ήρθε αμέσως μετά το δεύτερο Brexit της Βρετανίας από την Ευρώπη σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου εξαιτίας της ήττας της από την Ισλανδία.
Πηγές του υπουργείου Εξωτερικών επιβεβαίωσαν τη λήψη του αιτήματος και διαβεβαίωσαν ότι ήδη έχει καταρτιστεί κατάλογος υποψήφιων γριών ανά την επικράτεια, με στόχο να αποσταλεί επίλεκτη ομάδα από τις καλύτερες ξεματιάστρες που διαθέτει η χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα θα είναι εξοπλισμένη με εργαλεία ξεματιάσματος τελευταίας τεχνολογίας και πρώτης ποιότητας λάδι και σκόρδα προκειμένου να αντιμετωπιστεί το τσακίρικο μάτι του Σόιμπλε, ενώ στην αποστολή θα συμμετέχει και πεπειραμένη καφετζού, η οποία θα διαβάσει το τσάι του Ντέιβιντ Κάμερον για να του πει αν θα πάρει καλά μαντάτα από μακριά, δηλαδή τις Βρυξέλλες.