Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

George Clooney: Σταματά την υποκριτική!!!


Δεν είναι μυστικό πως ο George Clooney έχει κερδίσει...
τις καρδιές όλων όσα χρόνια βρίσκεται στο φως της δημοσιότητας. Είναι σκηνοθέτης, με ταινίες όπως το Suburbicon των αδελφών Coen στο βιογραφικό του. Είναι πατέρας διδύμων. Ο Clooney πουλούσε τεκίλα μέσω του brand του, Casamigos.
Ωστόσο, οι περισσότεροι γνωρίζουν τον Clooney ως έναν τεράστιο σταρ του κινηματογράφου που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως Η συμμορία των έντεκα, Μάικλ Κλέιτον και Ραντεβού στον Αέρα. Είναι δύσκολο να φανταστούμε ένα Hollywood χωρίς τον Clooney -αλλά ίσως πρέπει να το πάρουμε απόφαση.
Σύμφωνα με τη συνέντευξή του στη Sunday Times, o Clooney έχει ξεπεράσει την υποκριτική και είναι έτοιμος να κάνει ένα βήμα πίσω από την καριέρα που τον ώθησε στη κορυφή.
“Κοίτα, είμαι ηθοποιός πολύ καιρό και ξέρεις, είμαι 56. Δεν είμαι ο τύπος που θα κερδίσει το κορίτσι πια,” δήλωσε ο Clooney στη Sunday Times.
Συμπλήρωσε, επίσης, πως -προφανώς- δεν χρειάζεται ακριβώς τα χρήματα, αφού απ’ ότι φαίνεται η τεκίλα κέρδισε τόσα χρήματα στον Clooney για να μην ανησυχεί για το αν θα υπάρξει ταινία Η συμμορία των δεκαέξι.
“Η ηθοποιία ήταν ο τρόπος να πληρώνω το νοίκι παλιότερα, αλλά πούλησα μία εταιρεία τεκίλας για ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Δε χρειάζομαι χρήματα.”
Πράγματι, η Casamigos πουλήθηκε σε μία Ευρωπαϊκή εταιρεία ονόματι Diageo. Οπότε, δεν χωρά αμφιβολία το γεγονός πως ο τραπεζικός λογαριασμός του Clooney δεν έχει κανένα πρόβλημα.
Σε αυτό το σημείο της καριέρας του, ο Clooney έχει τη δυνατότητα να κάνει επιλογές. Πράγμα πολύ καλό για τον νέο μπαμπά, που σίγουρα έχει πολλή δουλειά με την Ella και τον Alexander.

“Απλά πρέπει να καθαρίσω τον εμετό από το κοστούμι μου,” είχε αστειευθεί ο Clooney στο USA Today τον Αύγουστο. “Παλιά ήταν ο δικός μου εμετός αλλά τώρα είναι ο εμετός των διδύμων. Οπότε όλα πήγαν καλά.”… (couscous.gr)