Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Η «ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΙΜΟΝΤΣΕΛΟ»… ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΟΘΟΝΗ


Το βιβλίο του Κρις Γκραμπενστάιν Απόδραση από τη βιβλιοθήκη...
του κύριου Λιμοντσέλο που κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σε μετάφραση της Δέσποινας Δρακάκη μεταφέρεται στην τηλεόραση και έρχεται στο Nickmovies.
Τα αστέρια του Nickelodeon Casey Simpson (Νίκι, Ρίκι, Ντίκι, & Νταν) και Breanna Yde (Ένα σχολείο πολύ ροκ) μαζί με τους πρωτοεμφανιζόμενους AJ Rivera και Κlarke Pipkin συναντιούνται σε μια τολμηρή και επικίνδυνη περιπέτεια την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017, στις 8:30 το βράδυ, στο κανάλι του Nickelodeon. Μια ομάδα φίλων διανυκτερεύει σε μια υπερσύγχρονη βιβλιοθήκη της πόλης, όπου τα βιβλία κυριολεκτικά ζωντανεύουν σε μια προσπάθεια απόδρασης που δεν έχει προηγούμενο.
Μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να συμβεί στην οθόνη σας μας προσφέρει το τρέιλερ της ταινίας.


Για να δούμε τι θα δούμε (και τι θα διαβάσουμε)
Ο Κάιλ Κίλεϊ έχει δύο μεγαλύτερους αδελφούς: ένα αστέρι των σπορ και μια διάνοια. Με αυτά τα δεδομένα είναι πολύ δύσκολο να κάνει τη διαφορά. Στα επιτραπέζια όμως όλοι έχουν ίσες ευκαιρίες… Μια καλή ζαριά, μια τυχερή κάρτα, μερικές έξυπνες κινήσεις και ο Κάιλ θα μπορέσει να βγει νικητής. Όταν μαθαίνει πως ο διασημότερος κατασκευαστής παιχνιδιών σχεδίασε την καινούρια βιβλιοθήκη της πόλης και ότι τους δίνει μία μοναδική ευκαιρία να περάσουν ένα βράδυ εκεί, τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει. Αυτό όμως που δε συνειδητοποιεί είναι πως η είσοδος αποτελεί το εύκολο κομμάτι της δοκιμασίας. Για την έξοδο θα χρειαστεί κάτι πολύ περισσότερο από μια καλή ζαριά, μια τυχερή κάρτα και μερικές έξυπνες κινήσεις. Εκείνος και η παρέα του θα πρέπει να τα παίξουν όλα για όλα.



Διαγωνισμός με δώρο το βιβλίο…
Το Nickelodeon σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ δίνει την ευκαιρία σε όσους παρακολουθήσουν την ταινία να πάρουν μέρος στον μοναδικό Watch & Win διαγωνισμό και να κερδίσουν το βιβλίο του Κρις Γκραμπενστάιν Απόδραση από τη βιβλιοθήκη του κύριου Λιμοντσέλο απαντώντας σε μία ερώτηση.
Την Κυριακή το βράδυ, καλέστε φίλους στο σπίτι, εφοδιαστείτε με ποπ κορν, συντονιστείτε στο Nickelodeon και απολαύστε την ταινία.

Δείτε περισσότερα για τον διαγωνισμό ΕΔΩ.

Όμως η περιπέτεια δε σταματάει εδώ! Το παιχνίδι της ταινίας με τίτλο Escape from Mr. Lemoncello’s Library: Library Scavenger Hunt μας περιμένει να το εξερευνήσουμε στο nickelodeon.gr. Αναζητώντας όλα τα χαμένα αντικείμενα θα προσπαθήσουμε να αποδράσουμε από την πιο μαγική βιβλιοθήκη.

Και μια προειδοποίηση πριν χαθείς στη μαγεία της βιβλιοθήκης του κυρίου Λιμοντσέλο! Για να περάσεις πριν απ’ όλους μια νύχτα στην καινούρια βιβλιοθήκη, χρειάζεται σκληρή δουλειά και λίγη τύχη. Για να μπορέσεις όμως να γυρίσεις ξανά σπίτι σου, θα χρειαστούν πολλά περισσότερα…


Καλή διασκέδαση!