Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Τάισε τη... σεξουαλική του διάθεση ανάλογα με το ζώδιό του!!!


Καλά είναι τα σέξι εσώρουχα, τα κεριά και αρώματα...
αλλά φίλη μου, ένας άντρας θέλει και... φαγάκι!
Θέλει να είναι χορτάτος για να αποδώσει τα μέγιστα στην κρεβατοκάμαρα (ή όπου αλλού). Δε σου λέμε να χωθείς στην κουζίνα και να ετοιμάσεις grande γεύματα, ούτε να γίνεις σεφ, υπάρχουν άλλωστε και τα delivery.
Αν όμως επιδιώκεις μια καυτή νύχτα με τον καλό σου, ακολούθησε τις συμβουλές που σου δίνουμε παρακάτω.
Να είσαι σίγουρη ότι η όρεξή του θα ανοίξει για τα καλά... για σεξ! Δεν αξίζει να αφιερώσεις λίγο χρόνο από τη ζωή σου για μια βραδιά απόλαυσης;
Κριός
Η αδρεναλίνη βαράει στο αίμα του κι είναι σχεδόν πάντα hyper. Μια μεξικάνικη συνταγή, όπως burittos με jalapeños (μην ανησυχείς, υπάρχουν και έτοιμα σε κουτιά) ή Chili con carne που είναι καυτερά σίγουρα θα τον απογειώσει, οπότε σε σένα θα απευθυνθεί να σβήσεις την κάψα του.
Ταύρος
Η συνταγή είναι μια για τον καλό σου, μια τεράστια λαχταριστή μακαρονάδα με κιμά. Πρωτεΐνη + υδατάνθρακας=άφθονες θερμίδες... για κάψιμο. Αν έχεις και επιδόρπιο κάτι σοκολατοειδές, ετοιμάσου για ολονυχτία.
Δίδυμοι
Δοκίμασε να δελεάσεις τον άντρα αυτόν με ένα εύκολο, γρήγορο και απλό να το φτιάξεις πιάτο, όπως φαρφάλες με σολομό. Ασυνήθιστο, αλλά όχι τόσο και πολύ νόστιμο. Έχει και βότκα μέσα, μια χαρά θα τον φέρεις στα μέτρα σου!
Καρκίνος
Το κύριο είναι να αποφύγεις να πέσεις σε συγκρίσεις με τη μητέρα του και τα φαγητά της, οπότε φτιάξε του κάτι που σίγουρα αυτή δεν το φτιάχνει, αλλά να είναι κάπως «μαμαδίστικο». Μια quiche-lorraine με τυριά, μπέικον και κρέμα γάλακτος ή μια κρεατόπιτα και χτύπησες το ευαίσθητο σημείο του...
Λέων
Επειδή αυτός ο κύριος φτιάχνεται με την πολυτέλεια, αν του σέρβιρες χαβιάρι και σαμπάνια θα το εκτιμούσε, αλλά θα αναστέναζε κι η τσέπη σου. Η εναλλακτική είναι να παραγγείλεις διάφορες ποικιλίες sushi, αν ξέρεις ότι του αρέσει η κουζίνα του Ανατέλλοντος Ήλιου. Το φύκι κάνει θαύματα!
Παρθένος
Ο συγκεκριμένος άντρας, έτσι κι αλλιώς, προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή του, αν μάλιστα είναι και βράδυ, σίγουρα θα προτιμάει κάτι ελαφρύ, πχ κρητικό ντάκο, με ντομάτα και ξινομυζήθρα. Το θέμα εδώ έχει να κάνει με το πώς τρως εσύ. Εκεί θα γίνει όλο το παιχνίδι! Οπότε ρίξε καμιά ματιά σε διάφορες ταινίες να δεις με ποιο τρόπο ξελογιάζεις κάποιον με ένα πιρούνι, κουτάλι ό,τι τέλος πάντων...
Ζυγός
Σε αυτόν τον άντρα αρέσει το gourmet, οι εκλεπτυσμένες και ισορροπημένες γεύσεις. Ένα fondue τυριών θα το απολάμβανε μαζί με σένα. Αν δεν έχει το ανάλογο σκεύος, δοκίμασε ένα πιάτο με κρέμα γάλακτος που παραπέμπει... γενικώς... παραπέμπει!
Σκορπιός
Αυτός ο κύριος τα θέλει όλα. Ορεκτικά, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο. Βασικά εσένα θέλει για επιδόρπιο και, κατά προτίμηση, περιχυμένη με σοκολάτα... Α, φρόντισε πάντως ό,τι του φτιάξεις ή παραγγείλεις να είναι σε κρεατικό...
Τοξότης
Tapas, τυριά, κρασί! Το τρίπτυχο της επιτυχίας σου για ένα άντρα σαν κι αυτόν που του αρέσει το τσιμπολόγημα. Μην ανησυχείς, αν μείνουν, στο διάλειμμα που θα κάνει μετά το σεξ, θα ξαναφάει.
Αιγόκερως
Μην του μαγειρέψεις καν, αν είναι μετά τις 10 το βράδυ, δε θα φάει είναι ήδη αργά. Αυτόν καλύτερα να τον ποτίσεις. Να χαλαρώσει, να βγάλει τον κρυφό του σέξι εαυτό να ευχαριστηθείς κι εσύ. Όχι πολύ, με μέτρο εννοείται.
Υδροχόος
Κάλεσέ τον να μαγειρέψετε μαζί! Αν έχεις και μικρή κουζίνα, δεν το συζητάμε καν. Το σίγουρο είναι ότι θα φάτε, πότε, τι, κανείς δεν ξέρει.

Ιχθύς
Μια σαλάτα με θαλασσινά είναι αρκετά αφροδισιακή για τον Ιχθύ σου, αλλά να συνοδεύεται κιόλας από ένα καλό μπουκάλι κρασί. Το που θα το πιείτε παίζεται... (Astrology.gr)