Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

«Αλήθειες κι ενοχές»… στην προθήκη της αυλής μας!!!


Ο Σαμ και η Κλέμενταϊν έχουν μια υπέροχη αν...
και πολυάσχολη ζωή. Έχουν δύο κοριτσάκια, ο Σαμ μόλις ξεκίνησε τη δουλειά των ονείρων του και η Κλέμενταϊν, η οποία είναι τσελίστα, προετοιμάζεται για τη σημαντικότερη ακρόαση της ζωής της. Αν υπάρχει κάτι στο οποίο μπορούν να βασίζονται, αυτό είναι ο ένας στον άλλον.
Η Κλέμενταϊν και η Έρικα είναι φίλες από παιδιά. Μόνο μία ματιά είναι αρκετή για να συνεννοηθούν απόλυτα. Η σχέση τους, όμως, είναι σύνθετη. Έτσι, όταν η Έρικα τους προσκαλεί την τελευταία στιγμή σε μπάρμπεκιου με τους γείτονές της Τίφανι και Βιντ, η Κλέμενταϊν και ο Σαμ δέχονται αμέσως. Οι φανταχτερές προσωπικότητες της Τίφανι και του Βιντ θα είναι, αν μη τι άλλο, διασκεδαστικές. 
Δύο μήνες αργότερα, η βροχή δε λέει να σταματήσει και η Κλέμενταϊν και ο Σαμ δεν παύουν να αναρωτιούνται: «Πώς θα ήταν τα πράγματα αν δεν είχαμε πάει»;

Μικρή εισαγωγή στο βιβλίο:
Έξι ενήλικες. Τρία παιδιά. Ένας σκύλος. Ένα συνηθισμένο Σαββατοκύριακο. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;

Το νέο βιβλίο της Λιάν Μοριάρτι σκαλίζει τα θεμέλια της ζωής μας: το γάμο, το σεξ, τα παιδιά, τη φιλία. Σιγά σιγά αποκαλύπτει πώς η ενοχή μπορεί να φέρει στην επιφάνεια την αχίλλειο πτέρνα ακόμη και στις πιο ισχυρές σχέσεις. Αποκαλύπτει πόσο πιο ισχυρή μπορεί να είναι η σιωπή από την πράξη και πώς κάποιες φορές οι πιο αθώες στιγμές μας μπορούν να αποβούν μοιραίες.

Η Τζότζο Μόις έχει δηλώσει πως θα παρατούσε τα πάντα για να διαβάσει το νέο βιβλίο της Μοριάρτι, αφού την συναρπάζει η γραφή της, την οποία έχει χαρακτηρίσει όμορφη, ειλικρινή, γεμάτη σοφία.

Συγγραφέας: ΛΙΑΝ ΜΟΡΙΑΡΤΙ (LIANE MORIARTY)  
Μετάφραση: Βάσια Τζανακάρη
Σειρά: Ξένη Λογοτεχνία
Ημερομηνία Έκδοσης: Σεπτέμβριος 2017
ISBN: 978-618-01-2138-4
ISBN Ebook: 978-618-01-2139-1
Σελίδες:  488
Τιμή : 16,60 €
Τιμή e-book: 12.99

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Η ΛΙΑΝ ΜΟΡΙΑΡΤΙ γεννήθηκε το 1966 στο Σίντνεϊ. Είναι ευπώλητη συγγραφέας έξι μυθιστορημάτων για ενηλίκους και μίας σειράς για παιδιά, με τα βιβλία της να έχουν πουλήσει συνολικά πάνω από 6 εκατομμύρια αντίτυπα. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ, που κυκλοφορεί από τις Eκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, έχει μεταφραστεί σε 41 γλώσσες και είναι διεθνές μπεστ σέλερ. Η Λιάν ζει στο Σίντνεϊ με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά.