Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Η Παπαρήγα λαθρεπιβάτης στο ΚΚΕ!!!


Πριν λίγες ημέρες ο γιος του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου Σπύρου Χαλβατζή εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ 11.000 λέξεων και δήλωσε ότι αποχωρεί από το ΚΚΕ.


Ο Αλέκος Χαλβατζής, που έχει διατελέσει μέλος του γραφείου του κεντρικού συμβουλίου της ΚΝΕ, κάνει λόγο -όπως αποκαλύπτει το Εθνος της Κυριακής- για «σοβαρή εκτροπή και βαθιά κρίση στο κόμμα» και μιλά «για λαθρεπιβάτες που έχουν μετατραπεί σε τιμονιέρηδες και κουμανταδόρους».
Ο Αλέκος Χαλβατζής αναφέρεται προσωπικά στη γραμματέα της κεντρικής επιτροπής Αλέκα Παπαρήγα την οποία κατηγορεί ότι «όχι μόνο έχει ευθύνη αλλά και πρωταγωνιστική εμπλοκή στην εκτροπή».

Αναφερόμενος, ειδικότερα, στη λειτουργία και τις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ, ο Αλέκος Χαλβατζής το χαρακτηρίζει «κομματικό παράρτημα» που κατά περίπτωση εφαρμόζει είτε συμφωνεί είτε όχι τις αποφάσεις του κόμματος.

Η ίδια κατάσταση επικρατεί, σύμφωνα με τον ίδιο και στη φοιτητική παράταξη Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών , τη μετεξέλιξη της Πανσπουδαστικής. Επισημαίνει μάλιστα, ότι από την εποχή της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου το 2008 «αναπτύχθηκαν απαράδεκτες αντιλήψεις, κάθε λογής τυχοδιωκτισμός και αυθαιρεσίες στο όνομα των φοιτητών».


Πηγή: blog.gr