Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Πορείες και διαδηλώσεις, τέλος!


Στο κρανίο τα πήρα ο Πάγκαλος με το ότι έγινε την προηγούμενη Κυριακή και ούτε λίγο ούτε πολύ, το συζητάει για οριστικό τέλος σε πορείες και διαδηλώσεις.


Από εδώ και στο εξής λοιπόν, καθώς δεν θ’ αργήσει να γίνει νόμος του κράτους, απαγορεύεται οι διαδηλωτές να κλείνουν τους δρόμους και να δίνουν χώρο σε ταραξίες να κάνουν τις «μαγκιές» τους.
Θα πρέπει να ζητάει όποιος θέλει να διαμαρτυρηθεί άδεια από την αστυνομία, πέντε μέρες πριν και να έχει τον έλεγχο της περιφρούρησης ο ίδιος, αν δεν θέλει να πληρώσει τα σπασμένα!
Έτσι από εδώ και πέρα, π.χ. το ΠΑΜΕ θα πιάνει τη «δεξιά» λωρίδα, θα φοράει μπλουζάκια με λογότυπο, μερικοί θα αναγκαστούν στο τέλος της πορείας και στο κεφάλι, να κουνάνε τα χέρια ρυθμικά ως αλάρμ για να μην πέσει κανείς επάνω τους!
Ο Παπουτσής όμως είπε το πιο ωραίο που όλοι πρέπει να το σεβαστούμε, αν δεν θέλουμε να μπούμε στη στενή με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία!
«Αν στο στενό μας κύκλο έχουμε ταραξία ή ταραχοποιό, πρέπει να του τραβήξουμε το αφτί και να τον τιμωρήσουμε παραδειγματικά», είπε ο σερίφης πάνω κάτω και εμείς οφείλουμε να υπακούμε…
Ο περίεργος