Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος: Σεμινάριο - Εργαστήριο Σεναριογραφίας με Extra Bonus Offer



Κορυφαίοι Σεναριογράφοι αποκαλύπτουν και...
διδάσκουν όλη τη μεθοδολογία συγγραφής και προώθησης Σεναρίων
Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος οργανώνει το εξειδικευμένο Σεμινάριο - Εργαστήριο για την «Τέχνη και Τεχνική του Σεναρίου». Το μοναδικό αυτό καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους εκείνους που οραματίζονται, με σύμμαχό τους τη μεγάλη δύναμη της εικόνας, να δώσουν σάρκα και οστά σε μία ιστορία τους ειπωμένη με εικόνες στον κινηματογράφο ή/και στην τηλεόραση.
Στο σεμινάριο θα διδάξουν γνωστοί και καταξιωμένοι Έλληνες Σεναριογράφοι. Οι 33 συνολικά διδακτικές ώρες του σεμιναρίου επιμερίζονται σε:
Θεωρητικά μαθήματα σεναριογραφίας και προώθησης ενός Σεναρίου.
Εργαστήρια Συγγραφής (Workshops) ολοκληρωμένων Σεναρίων για τον κάθε συμμετέχοντα, και Producer's Point of View - Extra Bonus:
α) Όλα τα Σενάρια που θα έχουν ολοκληρωθεί με το πέρας του εκπαιδευτικού προγράμματος θα τύχουν περαιτέρω επεξεργασίας εφόσον αυτή κριθεί απαραίτητη από τον εισηγητή του εργαστηρίου. Σκοπός της συγκεκριμένης ενέργειας είναι η δυνατότητα υποβολής των Σεναρίων στο πρόγραμμα Producer's Point of View. β) Θα δοθεί έγγραφη κριτική άποψη ως Producer's Point of View όσον αφορά τις πιθανότητες που έχει το κάθε σενάριο να παραχθεί/υλοποιηθεί με χρηματοδότηση του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, της ΕΡΤ ή άλλου Φορέα.

Διδάσκοντες
Στα θεωρητικά μαθήματα και εργαστήρια θα διδάξουν*: Κώστας Καπώνης, Βασίλης Κεσίσογλου, Ιφιγένεια Κολλάρου, Όλγα Μπακοπούλου, Αλεξάνδρα Μπελεγράτη, Νατάσα Μποζίνη, Γιάννης Ξανθόπουλος, Ρένα Ρίγγα, Βασίλης Σπηλιόπουλος, Θάνος Τσάμπρας, Ηλίας Φλωράκης, Άννα Χατζησοφιά, Αλέξανδρος Κακαβάς.
* ανάλογα με την διαθεσιμότητά τους

Βεβαίωση Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης
Σε όσους παρακολουθήσουν το Σεμινάριο μέχρι τέλους θα χορηγηθεί η επίσημη βεβαίωση εξειδικευμένης επιμόρφωσης της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.
Ημερομηνίες Διεξαγωγής:
Σάββατο 22 Ιουνίου 10:00-19:00
Κυριακή 23 Ιουνίου 10:00-19:00
Σάββατο 29 Ιουνίου 10:00-19:00
Πληροφορίες - Εγγραφές: eseseminars@gmail.com