Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Life is... a movie track!



Η «Κινητοποίηση στην υγεία», το Πρότυπο κέντρο...
με πρωτοποριακά ολιστικά προγράμματα φυσικοθεραπείας, ευεξίας και γενικότερης υγείας, φιλοξενεί το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 στις 9 το βράδυ τη μουσική παράσταση  Life is ...a movie track!
Η Κινητοποίηση στην υγείας, πρωτίστως αγαπά τη μουσική. Δίνει ώθηση ψυχική, δίνει ρυθμό στο σώμα ενώ το τραγούδι βοηθά στη σωστή αναπνοή και ενισχύει τις φωνητικές μας χορδές!  Παράλληλα η μουσική ενώνει γενιές...σε μια μουσική παράσταση για όλες τις ηλικίες.... υπό το φως των κεριών!


Μια μουσική διαδρομή εμπνευσμένη από τον κινηματογράφο σε επτά γλώσσες, με κιθάρα, τσέλο και φωνές.
Δυο φωνές, μια κιθάρα κι ένα τσέλο αφηγούνται τις ιστορίες γνωστών μουσικών κομματιών, που ίσως και να έχουμε σιγοτραγουδήσει, γιατί μας έχουν μείνει στο νου και για έναν ακόμη λόγο: τα έχουμε συνδυάσει με αγαπημένες ταινίες όπως είναι τα Ψηλά Τακούνια, το La La Land, το Frida, το Grease, τo Kill Bill κι άλλες... Η Λήδα Σάμιτα (κιθάρα, φωνή), ο Στέφανος Σίνης (φωνή, κρουστά) και η Νασία Κώνστα (τσέλο) οδηγούν το μουσικό αυτό ταξίδι σε επτά γλώσσες (Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Σέρβικα, Γαλλικά, Ελληνικά, Γκρίκο).
Κι επειδή, όπως γίνεται συνήθως, το ένα τραγούδι φέρνει τ' άλλο και η μια μελωδία οδηγεί σε άλλη, δεν μπορούσαν να λείψουν από αυτό το μουσικό αφιέρωμα και τραγούδια Ελληνικού Κινηματογράφου, από τις δεκαετίες 50 -60, αλλά και νεότερες ταινίες  από τη δεκαετία του '90 και μετά .
Συντελεστές:
Λήδα Σάμιτα: κιθάρα, φωνή
Νασία Κώνστα: τσέλο
Στέφανος Σίνης: φωνή, κρουστά
Διάρκεια: 120'
Είσοδος: 8€
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας να γνωρίζουμε ώστε να οργανώσουμε το χώρο ανάλογα!