Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Ποιος μεγάλος άσσος του Ολυμπιακού μπαίνει στο Survivor 2;


Όσο πλησιάζει η πρεμιέρα του Survivor 2, τόσο περισσότερα...
γίνονται γνωστά για το καστ των επωνύμων που θα πλαισιώσουν την ομάδα των διασήμων στο reality επιβίωσης.
Η εταιρία παραγωγής του Τούρκου Ατσούν Ιλιτζαλί θέλει να εξασφαλίσει λαμπερά ονόματα, προκειμένου να επαναλάβει το «τηλεοπτικό θαύμα» της περασμένης σεζόν.
Έτσι, όπως ανακοινώθηκε και από την εκπομπή του ΣΚΑΙ, «ΕΔΩ», τα χέρια έχουν δώσει με την εκπομπή ο Νέρι Καστίγιο και η Όλγα Φαρμάκη.
Ο ποδοσφαιριστής που έπαιξε στην ομάδα του Ολυμπιακού, αυτή την περίοδο διαθέτει κατάστημα όπου πουλά είδη αλιείας και σύμφωνα με την εκπομπή λατρεύει τη θάλασσα.


Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο ελληνικό πρωτάθλημα με την ερυθρόλευκη φανέλα την έκανε στις 8/4/2001 σε 4-0 με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ για την 25η αγωνιστική, όπου αγωνίστηκε για 24 λεπτά.
Τη δεύτερή του σεζόν, έπαιξε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ηρακλή (3-0) για 23 λεπτά και πέραν τούτου ουδέν. Ήταν μικρός ακόμα και είχε όλο το μέλλον μπροστά του.
Όσο για το τι κάνει σήμερα ο 33χρονος, η αλήθεια είναι πως για κάποια χρόνια είχαν χαθεί τα ίχνη του, όμως επανεμφανίστηκε και μάλιστα με το τρόπο μοναδικό.
Ο Νέρι Καστίγιοέχει κάνει επιχειρηματικά βήματα, ανοίγοντας ένα μαγαζί στην Αργυρούπολη. Τι πουλάει; Εξοπλισμό για ψάρεμα!

To «Nery’s Fishing», όπως ονομάζεται το εξειδικευμένο κατάστημα αλιείας, έχει σελίδα στο Facebook, όπου ο παλαίμαχος επιθετικός ανεβάζει φωτογραφίες με τα θηράματά του. Απ’ ό,τι φαίνεται, ξέρει να… σκοράρει και στον βυθό της θάλασσας. Αν μη τι άλλο, μπορεί να μην έφτασε εκεί που ίσως μπορούσε, αλλά έζησε όπως εκείνος επέλεξε! (gossiplife.gr)