Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Προσφορές έκπληξη από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ…



Βιβλία από 1 ευρώ! Επιλέξτε τα βιβλία που σας αρέσουν...
από τις μοναδικές προσφορές μας και κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου.
Πριν από λίγες μέρες ξεκίνησε στην Πλατεία Κοτζιά, στο κέντρο της Αθήνας, το 22ο Παζάρι Βιβλίου με κεντρικό σύνθημα «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου», το οποίο αποτελεί για περισσότερο από μια εικοσαετία θεσμό στα βιβλιοφιλικά δρώμενα της πρωτεύουσας.
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν στο παζάρι με πολλά βιβλία όλων των κατηγοριών και για όλα τα γούστα σε τιμές έκπληξη!
Φέτος, για όσο διάστημα διαρκεί το παζάρι, μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2018, δίνουμε την ευκαιρία σε όσους αναγνώστες βρίσκονται μακριά και δεν μπορούν να το επισκεφτούν να επωφεληθούν από τις προσφορές μας κάνοντας την παραγγελία τους μέσω του e-shop μας.
Μια μεγάλη ποικιλία τίτλων σάς περιμένει σε πολύ χαμηλές τιμές που ξεκινούν από 1 ευρώ: ελληνική και ξένη πεζογραφία καταξιωμένων συγγραφέων, αστυνομικά που κόβουν την ανάσα από κορυφαίους εκπροσώπους του είδους, βιβλία για νέους γεμάτα δράση και περιπέτεια, δοκίμια που αποτελούν κίνητρο για προβληματισμό και σκέψη, και πολλά μα πολλά παιδικά βιβλία για όλες τις ηλικίες με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους ήρωες των μικρών μας φίλων.
Αφιερώστε λίγο χρόνο και κερδίστε από τις προσφορές μας.

Δείτε αναλυτικά τις προσφορές για ενηλίκους:

Δείτε αναλυτικά τις προσφορές για εφήβους:

Δείτε αναλυτικά τις προσφορές για παιδιά: