Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

«Το μυστικό της καρυδιάς» στο γραφείο του Παύλου


Αναμφισβήτητα, το πρώτο πράγμα που θέλεις να κάνεις διαβάζοντας...
αυτό το βιβλίο, είναι να μην προδώσεις τις συγγραφείς τους και αποκαλύψεις το μυστικό τους!!!
Ένα μυστικό που αξίζει ο αναγνώστης να το αναζητήσει, για να γευτεί όλο αυτό το ταξίδι… των συναισθημάτων μα και την αμεσότητα των ηρώων.
Οι «πρωταγωνίστριες» Έλσα και  Τζένη γίνονται «παιχνίδι» στα χέρια της μοίρας, ζουν και βιώνουν περίεργες καταστάσεις, αλλά και ανακαλύπτουν έναν κόσμο γεμάτο από ανατρεπτικές σχέσεις, με «άυλο» το κάθε διαφαινόμενο αποτέλεσμα!
Εδώ πραγματικά αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στη συγγραφική δεξιοτεχνία των δημιουργών αυτού του βιβλίου, μιας και κάθε σελίδα φανερώνει το μεγαλείο του ταλέντου τους, δίχως στιγμή να υπερβάλουν και να υπερφλυαρούν…
Δημιουργούν εικόνες, πλάθουν χαρακτήρες, εκθέτουν συναισθήματα και γεύονται τους καρπούς της επιτυχίας.
Δύσκολα βέβαια κάποιος μπορεί να δώσει τίτλο στο είδος γραφής που έχει επιλεγεί, μιας και κινείται ανάμεσα στο μυθιστόρημα, τη νουβέλα και το ψυχογράφημα, όσο και αν η πλοκή σε κρατά αποστασιοποιημένο από τέτοιους είδους αναζητήσεις και τοποθετήσεις.
Ευχάριστο στη μελέτη, διδακτικό στη φιλοσοφία του, εύστοχο και έξυπνο το πλάνο δράσης, αλλά πιο πολύ ζωντανό και αληθινό σε αυτόν που αποζητά και θέλει να διαβάσει ένα βιβλίο με «ποιότητα».  
Ένα μυστικό, που όταν το ανακαλύψεις… πραγματικά θα συγκινηθείς.

Παύλος Ανδριάς
Συγγραφέας – Δημοσιογράφος

www.aylogyros news.gr