Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

B2 Squared… το τετράγωνο των αρωμάτων


Είναι φορές που αναρωτιέσαι, τι είναι εκείνο το «μαγικό» στοιχείο...
που κάνουν μερικά μαγαζιά να ξεχωρίσουν…


Πολλοί λένε το σέρβις, άλλοι τα προϊόντα, άλλοι πάλι επικαλούνται την αύρα που πιθανόν εκπέμπουν, το όνομα… και ότι άλλο θα μπορούσε να σταθεί άξιο τίτλου, ώστε να αισθανθείς δικαιωμένος για την επιλογή σου.


Εκεί λοιπόν, στην Ηλέκτρας Αποστόλου 13 στο Νέο Ηράκλειο, λίγο πριν βγεις στην Αυγής… στο τετράγωνο που ακόμα και τώρα διατηρεί το φυσικό δεσποτικό χαρακτήρα της γειτονιάς, εδω και μερικούς μήνες ήρθε να προστεθεί ένα «έξυπνο», καλόγουστο, μα πάνω απ’ όλα… ένα φιλόξενο «στέκι», το  B2 Squared


Λένε πως οι τίτλοι και οι έπαινοι, δεν κάνουν ένα μαγαζί να ξεχωρίσει, αν πραγματικά δεν υπάρχει ψυχή και μεράκι, μα και διάθεση να σκορπίσεις αρώματα και γεύσεις, σε όποιον θέλει να σε τιμήσει… περνώντας  το κατώφλι σου!


Το αν το κατάφερε αυτό το B2 Squared, αυτό θα το κρίνει ο επισκέπτης, μα θα έρθει να το πιστοποιήσει και ο «φίλος – ακόλουθος», που γνωρίζει ότι μέσα εκεί… θα βρεί αυτό που ζητάει.


Η λιτή αυλή του, σε καλωσορίζει στο φιλόξενο χώρο του. Τα αρώματα των λουλουδιών και των δέντρων, σε συνοδεύουν μέχρι την είσοδο… και από εκεί και πέρα, παραδίνεσαι…


Έχεις να επιλέξεις και να απολαύσεις ότι σου προσφέρει ο πλούσιος κατάλογός του, έχεις να δοκιμάσεις γεύσεις που πιθανόν μέχρι χθες αγνοούσες, αλλά και να νιώσεις ότι βρίσκεσαι στο «δικό» σου χώρο.


Αν κάνεις την αρχή με τον καφέ και ο χρόνος σου επιτρέπει να φας και κάτι, δύσκολα θ’ αντισταθείς στα GLUB SANDWICHES & GRIL LED SANDWICHES... μα και στην πλούσια ποικιλία των BURGERS.


Και όσο η ώρα περνάει και αναζητάς ίσως το κάτι διαφορετικό, ο σεφ είναι έτοιμος να σε ταξιδεύσει στον κόσμο της γαστρονομίας, δίχως την παραμικρή αναστολή…
Ένας χώρος που σέβεται τον «επισκέπτη», το φίλο, μα και τον περαστικό… είναι εκεί, έτοιμος να υποδεχτεί και σένα… μα και αν θέλεις να σ’ εξυπηρετήσει, φέρνοντας στο χώρο σου… αυτό που η όρεξή σου, σε προστάζει.


Το B2 Squaredφτιάχτηκε για εξυπηρετεί και να προσφέρει αρώματα, γεύσεις και γαστρονομικές απολαύσεις…
Εσύ, θα μείνεις απλός θεατής και περιηγητής του τετραγώνου;

Παύλος Ανδριάς

by Aylogyros news