Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

«Βούλιαξε» το Nammos στην Μύκονο!!!


Νέος «πόλεμος της σαμπάνιας» έγινε στο Nammos της Μυκόνου, καθώς στη συναυλία του Αιγύπτιου καλλιτέχνη Amr Diab, Έλληνες και Σαουδάραβες μεγιστάνες έκαναν «ζημιά» με τα πρώτα καθαρά κέρδη της επιχείρησης να εκτιμούνται...

στο 1,5 εκατ. ευρώ.
Οι Έλληνες και ξένοι Κροίσοι οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο γνωστό στέκι των celebrities στη Μύκονο, άνοιξαν αρκετά μπουκάλια σαμπάνιας των 15 λίτρων, των οποίων η τιμή κυμαίνεται από 60 έως 120.000 ευρώ. Τις σαμπάνιες, τις μετέφεραν καλλίγραμμα κορίτσια με χρυσό body painting, προκειμένου να ταιριάζουν με τα φύλλα χρυσού με τα οποία ήταν διακοσμημένα τα μπουκάλια.
Η συναυλία του Αιγύπτιου καλλιτέχνη ο οποίος έχει τη φήμη του ημίθεου στις αραβικές χώρες, προσέλκυσε πλήθος από Σαουδάραβες επιχειρηματίες και η χλιδή με την οποία οργανώθηκε ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, αναφέρει η Espresso, καθώς το αντίτιμο στην είσοδο άρχιζε από τα 220 ευρώ και έφθανε τα 800 ευρώ το άτομο για τα δέκα πρώτα τραπέζια.
Τα πλήθη ξεσηκώθηκαν στη μία μετά τα μεσάνυχτα όταν εμφανίστηκε ο Amr Diab από τη θάλασσα καταφθάνοντας στο Nammos με σκάφος, ενώ με τα πρώτα του τραγούδια, άρχισε ο πόλεμος της...σαμπάνιας.
Το παρών, έδωσε ο Αντώνης Ρέμος με την σύντροφο του Υβόννη Μπόσνιακ και τον καλό του φίλο Κώστα Πηλαδάκη, αλλά και οι γνωστοί λάτρες της Μυκόνου, οι αδερφοί Dsquared.

Μετά τον «πανικό» που έκαναν οι Σαουδάραβες εκατομμυριούχοι, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για καθαρά κέρδη της επιχείρησης τα οποία ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ... (iefimerida)