Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Βόμβα... από τον Αντρέα Μικρούτσικο, έτοιμη να τινάξει «κόσμο» στον αέρα!!!


Την εργασιακή του σιωπή αποφάσισε να σπάσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος και περνά στην αντεπίθεση. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα από έντονα προβλήματα που τον δοκίμασαν επιστρέφει...

 
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Να πούμε ότι την περίοδο αυτή βρίσκεται απομονωμένος στη Μήλο, μακριά από όλους και από όλα. Από εκεί λοιπόν ετοιμάζεται να βγει από την αφάνεια και να περάσει στην αντεπίθεση.
Προηγήθηκε ένα διάστημα ανεπιτυχών επαφών για τηλεοπτική συνεργασία με κανάλι της Κύπρου για project το οποίο δεν εγκρίθηκε τελικά, αφού κατέληξε σε ναυάγιο. 
Ετοίμασε λοιπόν το βιβλίο του, με αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν αλλά και θα συζητηθούν.
Κι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι αναλύσεις είναι λεπτομερείς και γύρω από την προσωπική του ζωή. Για τις σχέσεις του, για το οικονομικό βύθισμά του, την άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως στη συνέχεια κατάφερε να μείνει δυνατός και ζωντανός από όλα αυτά που πέρασε.

Το ευχάριστο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο είναι πως γνωστή εταιρία κινηματογραφικών παραγωγών που ενημερώθηκε για το τι έχει στο συρτάρι ο παρουσιαστής του έκανε πρόταση βόμβα έναντι πολλών χιλιάδων ευρώ να περάσει στην οπτικοποίηση του σεναρίου της ζωής του... (planet)