Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Μεγαλοδημοσιογράφος αγοράζει… ιδιωτική παραλία!

Του Γιάννη Ντάσκα


Είναι μεγαλο-μεγαλοδημοσιογράφος. Η κρίση-κρίση αλλά το σκάφος-σκάφος. Όμοιο με αυτό που είχε στο ορεινό χωριό του όταν ξεκινούσε από εκεί πριν περίπου 60 χρόνια χωρίς δραχμή στην τρύπια τσέπη του...


Εμφανίστηκε με αυτό εκεί στη μύτη της Βόρειας Εύβοιας αλλά στην απέναντι πλευρά, όπου πάνε μόνο μιλημένοι και συνήθως …προοδευτικοί!
Έδειξε μια οικοπεδάρα που έχει δική της παραλία με απίστευτη άμμο και μία μόνο οδό πρόσβασης μέσα από αυτή την οικοπεδάρα. Έκανε τη διαπραγμάτευση και η τιμή έμεινε… αλμυρή παρά τη μεγάλη πτώση των τιμών και στην περιοχή.
Έβγαλε λίγο τα γυαλιά του, χάιδεψε την ευμεγέθη κοιλιά του, ήπιε ένα χωνευτικό και γύρισε στο δικηγόρο του που ήταν μαζί:
«Το κλείνουμε και το βάζουμε στην εταιρεία στα νησιά. Είναι απίθανο. Έχουμε πρόσβαση άμεση από την εθνική οδό και τα σκάφη που θα έρχονται δεν θα φαίνονται από πουθενά.Πρέπει να έχεις κάνει στην Αριστερά για να αγοράζεις στρατηγικά.»
Παρατυχών της διαπραγμάτευσης έπιασε το VIRGIN στο χαρτάκι… Το θέμα είναι ότι εκεί δεν αποκαλύπτεται ποτέ ο ιδιοκτήτης της εταιρείας…

Ποιος είναι;