Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

«Το μερτικό των αγγέλων»… κάτω απ’ την Ακρόπολη


Ανάμεσα σε φίλους και αναγνώστες της βρέθηκε την Παρασκευή...
το βράδυ η συγγραφέας Μάρθα Πατλάκουτζα, ερχόμενη  στην Αθήνα για να παρουσιάσει το νέο της βιβλίο «Το μερτικό των αγγέλων», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΕΞΗ.

Εκεί ως οικοδέσποινα, με τη γλυκύτητα που τη διακρίνει, τους καλωσόρισε όλους στο café του πολυχώρου Αίτιον και μίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους, μέχρι που μαζί με την ηθοποιό Αλίκη Παπαχελά και τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Παύλο Ανδριά, ανέβηκαν στον βήμα… για συζητήσουν για όλα εκείνα τα στοιχεία που συνέθεσαν αυτό της το μυθιστόρημα.



Στη συντροφιά τους στη συνέχεια μπήκε και η ιδιοκτήτρια των εκδόσεων ΕΞΗ, Ισμήνη Λαμπροπούλου… για να «αποκαλύψει» το λογοτεχνικό πλούτο που κρύβει μέσα του αυτό το έργο, καθώς αναφέρθηκε και τους λόγους που την οδήγησαν στην έκδοσή του.   



Οι ερωτήσεις των «φίλων» της Μάρθας, έδωσαν συνέχεια στη βραδιά, μέχρι που η συγγραφέας άρχισε να υπογράφει τα βιβλία της και να ανταλλάσει φιλικές κουβέντες με τους καλεσμένους της… με το Bookia, να καλύπτει την όλη παρουσίαση με live και φωτορεπορτάζ και τον aylogyros news, να έχει το επικοινωνιακό κομμάτι της προβολής.

Παύλος Ανδριάς
by Aylogyros news