Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

«Ο χορός των πλανητών» … στο γραφείο της Κάλλης


Μικροί μου κοσμοναύτες καλησπέρα, ελάτε να χορέψουμε...
ένα βαλς στην ηλιακή αίθουσα… Πόσους πλανήτες χορευτές χωράει; Χορεύουν όλοι το ίδιο; Πως δημιουργήθηκαν οι Γαλαξίες, οι Αστερισμοί, οι Πλανήτες;

Τι θα γίνει όταν τα παιδιά της Γης καταλαβαίνουν ότι ο πλανήτης τους είναι θλιμμένος;  Θα αποφασίσουν να τον βοηθήσουν μόνα τους, αφού οι μεγάλοι δεν καταλαβαίνουν;

Ο Πλύκαρπος Παριορίτσας,  στο βιβλίο του «Ο χορός των πλανητών» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΕΝΤΥΠΟΙΣ, σε εικόνες Σίσυ Κυλερτζή, μας μεταφέρει σ’ ένα όμορφο ταξίδι στο διάστημα.

Μια κολογραμμένη ιστορία για μεγάλα παιδιά και εφήβους, που μέσα από το χορό των πλανητών μεταφέρονται εικόνες, γνώσεις, συναισθήματα,  εμπειρίες, μηνύματα ελπιδοφόρα και αισιόδοξα.

Μέσα από μια ομάδα παιδιών, που με την αγνή τους ψυχή, καταφέρνουν να ξανακάνουν τη Γη χαρούμενη και να διώξουν τη λύπη από  τους ανθρώπους.

Το βιβλίο περιέχει CD με την ταινία "The solar system Waltz" (Το βαλς του ηλιακού συστήματος) που βραβεύτηκε στο 5ο διεθνές φεστιβάλ animation Animfest με το 3ο βραβείο εκπαιδευτικού animation.


Καλλιόπη Γραμμένου
Δημοσιογράφος- Συγγραφέας
Παιδαγωγός- Εμψυχώτρια

by Aylogyros news