Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Ήρθε επιτέλους τζαμάς στο σπίτι του Γιάννη Πλούταρχου!!!


Οριστικό τέλος σε ένα κατασκευαστικό πρόβλημα...
που ταλαιπωρούσε τον Γιάννη Πλούταρχο από το 2000 δόθηκε χθες μετά την επισκευή ενός παραθύρου στο σπίτι του δημοφιλούς τραγουδιστή.
Ο καλλιτέχνης, όπως είναι γνωστό, αντιμετώπιζε σημαντικό πρόβλημα στο σπίτι που ζούσε εδώ και χρόνια, καθώς οι απανωτές καθυστερήσεις στην επισκευή ενός σπασμένου τζαμιού είχαν προκαλέσει σημαντικές ζημιές στην οικία αλλά και προβλήματα υγείας στον ίδιο.
Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή, ο Γιάννης Πλούταρχος δήλωσε ανακουφισμένος, αφού όπως είπε κατάφερε μετά από πολλά χρόνια να βρει έναν τζαμά που μπόρεσε να το επισκευάσει, με αποτέλεσμα να μπορεί να συνεχίσει τώρα τη ζωή του.
«Ταλαιπωρήθηκα αφάνταστα από μία κακοτεχνία στο σπίτι μου, από ένα σπασμένο τζάμι» είπε σε γνωστή παρουσιάστρια ο δημοφιλής ερμηνευτής. «Το χειμώνα φυσούσε πολύ και έμπαινε κρύος ο βοριάς. Ευτυχώς όμως ο άνθρωπος ήρθε, μου άλλαξε τζάμια, κουφώματα, και τώρα είναι όλα κομπλέ.»

Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε ότι εξαιτίας του σπασμένου τζαμιού οι φίλοι του σιγά σιγά είχαν αρχίσει να μην έρχονται στο σπίτι του. «Η μοναξιά με είχε πνίξει, είχε πάει να με τρελάνει» είπε, προσθέτοντας ότι τώρα όμως μπορεί να αφήσει αυτή τη δύσκολη περίοδο πίσω του και να ξαναφτιάξει τη ζωή του… (tovatraxi.com)