Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Η 2η Δανειστική Βιβλιοθήκη από «Το Ράφι της Αγάπης»


Το Ράφι της Αγάπης, από τον Απρίλιο του 2016...
 συγκεντρώνει βιβλία από συγγραφείς Ελλάδας και Κύπρου, με στόχο τη δημιουργία δανειστικών βιβλιοθηκών προωθώντας την αξία της θεραπευτικής ανάγνωσης σε χώρους στους οποίους, είτε φιλοξενούνται άτομα με χρόνιες παθήσεις, είτε λαμβάνουν ιατρική ή άλλου είδους υποστήριξη.

Μια μικρή ιδέα που γεννήθηκε σε ένα δωμάτιο, γιγαντώθηκε και επτά φίλοι, γραφομανείς και βιβλιόφιλοι, έγιναν ομάδα, με όνομα "Το ράφι της Αγάπης" που στόχο έχει τη δημιουργία βιβλιοθηκών σε χώρους που εμπλέκονται ασθενείς με χρόνια νοσήματα.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και έχει το χρώμα της Αγάπης.

Το Ράφι της Αγάπης δημιουργεί τη 2η δανειστική του βιβλιοθήκη, μετά την επιτυχημένη 1η του εκδήλωση αγάπης, τον Οκτώβριο του 2016  που ίδρυσε την 1η δανειστική βιβλιοθήκη στο «Σύλλογο Οικογενειών Ψυχικής Υγείας» στη Θεσσαλονίκη.

Το 2017 οραματίστηκε μια βιβλιοθήκη στον ξενώνα καρκινοπαθών της Αντικαρκινικής Εταιρείας Παραρτήματος Μακεδονίας - Θράκης.

Το Ράφι της Αγάπης σας προσκαλεί στα εγκαίνια της 2ης δανειστικής βιβλιοθήκης του συλλόγου, που αυτή τη φορά θα ιδρυθεί στην «Αντικαρκινική Εταιρεία Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης», την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, στις 18:30, στις εγκαταστάσεις του ξενώνα (Ερατούς, Πλησίον Γηπέδου, Πυλαία).

Η εκδήλωση στο facebook: