Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Εγέρθητι… άπαντες, τώρα


«Γεια σου τσολιά μου…»

Είναι εντολή, είναι πρόσταγμα για όσους τόσα χρόνια πίσω από ένα χλιδάτο  γραφείο έπαιζαν «Μονόπολη» ή «Φάρμα» και γλεντούσαν με τον τίτλο εξουσίας που τους είχαμε δώσει!
Είναι εντολή προς εκτέλεση, για όσους τόσα χρόνια αδιαφορούσαν για τις τύχες μας, για το μέλλον της χώρας, για το αύριο…


Είναι πρόσταγμα προς εκτέλεση για όσους κοιτούσαν τα «βόδια» ή τα «πρόβατα» που χτυπούσαν παλαμάκια σε ό, τι έλεγαν, που έβγαιναν στους δρόμους με σημαιούλες σαν καθυστερημένα και δρομολογούσαν τα πάντα προς προσωπικό τους όφελος.
Το αν τους ενοχλεί λοιπόν που η Χρυσή Αυγή μπήκε στη Βουλή, είναι δικό τους πρόβλημα και όχι δικό μας. Αυτοί καλούνται να βαρέσουν προσοχή και όχι εμείς.
Εμείς αυτό που ζητάμε είναι κοινωνική ισορροπία, οικονομική σταθερότητα και ανάπτυξη με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και το μέλλον των παιδιών μας.
Το να αναλώνονται τόσες μέρες με το γιατί ο λαός επέλεξε τα «μαύρα πουκάμισα» και  όχι τα «χρωματιστά μπλουζάκια» εκτός του ότι είναι προσβολή για την ψήφο του λαού, είναι και γελοίο, καθώς αφήνουν στο περιθώριο φλέγοντα ζητήματα εθνικής αξιοπρέπειας και αξιοπιστίας και καταπιάνονται με «σκηνοθετημένα γεγονότα»!
Το μεγαλείο τους άλλωστε, μας το δείχνουν καθημερινά, αφού δεν μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση, προφασιζόμενοι παιδιαρίστηκα ναζάκια και καπρίτσια.
Βλέπεις η αγκύλωση του νου, είναι μια ασθένεια που γιατρεύεται με δουλειά, που δυστυχώς, δε συνταγολογείτε σε… πολιτικούς αξιωματούχους!

Το τσαρούχι