Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Όταν πέφτει παντόφλα… στο σπίτι


«Γεια σου τσολιά μου…»


Σύμφωνα με νέες μελέτες, όπου πίπτει παντόφλα, πίπτει ανεξέλεγκτο μπλα- μπλα με μπαρούφες!
Δεν πρόλαβε να ορκιστεί ο νέος υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμένος και να τα «παπαγαλάκια» άρχισαν πάλι τα τραγούδια τους τα προεκλογικά!
Σαν να μην έχει γίνει τίποτα όλον αυτό τον καιρό, σα να μην είχαμε εκλογές στις 6 Μαΐου, σα να μην είχε τιναχτεί το πολιτικό σύστημα στον αέρα, βγαίνουν αεράτοι και ως αθώες περιστερές, αρχίζουν το μπούρου- μπούρου.
Γλώσσα δε βάζουν μέσα τους, ίχνος ντροπής δεν κάνει την εμφάνισή του στο πρόσωπο τους και το πιο βασικό, κάνουν σα λυσσάρες, μόλις δουν άντρα, ξεβράκωτο! Στο λαιμό τους έχει καθίσει ο Alexis…
Αυτό θα πει να είσαι καταπιεσμένος, αυτό θα πει να πέφτει παντόφλα στο σπίτι για τα καλά. Βλέπεις, παλιά υπήρχε το γήπεδο που έβγαζες τα εσώψυχα σου, που κατέβαζες και ανέβαζες κυβερνήσεις, που έχτιζες και κατεδάφιζες εκκλησίες μέσα σε ελάχιστα λεπτά.
Τώρα, τους βλέπεις στα κανάλια να τσιρίζουν και εκεί καταλαβαίνεις, το πόσο άχρηστοι είναι, το πόσο ανίκανοι είναι, αφού δε μπορούν να επιβληθούν στο σπίτι τους, έρχονται να σου πουν «ψήφισέ με» για να σε σώσουν.
Μιλάμε για πολύ τσόκαρο και παντόφλα πέφτει, εξού και το ότι όλοι εμφανίζονται κουστουμαρισμένοι, για να μη φαίνονται οι μελανιές!
Παρακολούθα λοιπόν από απόψε το βράδυ όλους τους εκπροσώπους των κομμάτων που κάνουν πασαρέλα στα κανάλια και δες ποιος τσιρίζει περισσότερο και το παίζει άντρας βαρβάτος!
Φαντάσου τον λοιπόν, την ίδια στιγμή στο σπίτι με μπροστέλα να πλένει τα πιάτα και να τρώει την παντόφλα της κυράς του. Δεν είναι φοβερό;
Άντε λοιπόν να πάμε να τους ψηφίσουμε… μήπως και γλιτώσουν μερικοί, το τσόκαρο!

Το τσαρούχι