Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Εγκαταλείπει την τηλεόραση για το μεγάλο της έρωτα!


Μπορεί το όνομά της  να... παίζει δυνατά στα κανάλια για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο η ίδια είναι αποφασισμένη να κάνει ένα διάλειμμα από την TV και να ασχοληθεί αποκλειστικά με το μεγάλο "έρωτα" της ζωής της...
Τη μουσική! Ήδη, σύμφωνα με το "Λοιπόν",  η... μαέστρος Ευγενία Μανωλίδου ετοιμάζει το έργο της, που θα παιχτεί το Σεπτέμβριο στην Ελλάδα και στη συνέχεια στο εξωτερικό, οπότε έχει δοθεί ολοκληρωτικά στο μεγάλο της όνειρο.

Τι και αν τα δημοσιεύματα την ήθελαν την ερχόμενη σεζόν στο πρωινό του ΑΝΤ1; Η Ευγενία το διαψεύδει κατηγορηματικά και ταυτόχρονα αποκλείει το να ασχοληθεί με το πρωινό. Αν και οι τελικές αποφάσεις των καναλιών θα παρθούν μέσα στο καλοκαίρι, εκείνη έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη θέση της λέγοντας: «Η πρωινή εκπομπή έχει πάρα πολύ δουλειά και πάρα πολύ πίεση, κι εγώ δεν μπορώ σε αυτή τη φάση της ζωής μου να δουλέψω τόσο πολύ για κάτι που δεν είναι η προτεραιότητά μου η επαγγελματική. Μπορώ να δουλέψω 15 ώρες τη μέρα για ένα μουσικό project, αλλά δεν μπορώ να δώσω την ίδια ενέργεια για κάτι τηλεοπτικό».
Πηγή: markos .tv
Paulitos