Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Τα δάκρυα της Κανέλλη... και το κόμμα παιδόφιλων!


Ξέσπασε η Λιάνα Κανέλλη, η οποία κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στην πρωτοφανή απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης να νομιμοποιήσει το Κόμμα Παιδόφιλων της Ολλανδίας (PNVD).


Η βουλευτής του ΚΚΕ ξέσπασε, λέγοντας πως νομιμοποιείται ο σεξουαλικός τουρισμός στο βωμό της ανάπτυξης. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά «Για να ζήσουμε θα πρέπει να πιάσουμε τον κώλο των παιδιών; Τι θα γίνει θα πρέπει να βγάλουμε τα κορίτσια στο πεζοδρόμιο από τα 12».
Στη συνέχεια της συζήτησης, η Λιάνα Κανέλλη επανήλθε τονίζοντας ότι μια τέτοια Ευρώπη δεν τη θέλει: «Αι σιχτίρ με αυτήν την Ευρώπη, για να το πω και τούρκικα», είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΚΚΕ.
Υπενθυμίζεται πως τα είναι οι δυο βασικοί στόχοι του συγκεκριμένου κόμματος της Ολλανδίας είναι η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών, η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση.

…το ευρωπαϊκό πλαίσιο που θέλουν όλοι και πρέπει ν’ ακολουθήσει και η Ελλάδα. Τραβάτε μόνοι σας, με τα τέσσερα! Εμείς «ανθρωπάκια», θα είμαστε απεναντί σας.

Ο ρουφιάνος