Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Σήμερα το γιορτάζουμε… και κερνάμε!


Ένα χρόνο πριν… άρχισε η κουβέντα! Ένα χρόνο μετά, 17 Μαΐου ο ΑΥΛΟΓΥΡΟΣ έχει τα πρώτα του γενέθλια και μαζί σας, η παρέα μας συνεχίζει το ταξίδι της πληροφόρησης… με το δικό της τρόπο.


Τέλειος δεν είναι κανένας, γι’ αυτό και εμείς για να μη σας εκθέσουμε με την «κουβέντα» που κάνουμε, φροντίζουμε να παίρνουμε σωστές πληροφορίες και να σας τις μεταδίδουμε… άλλες φορές νωρίς και άλλες αργά!
Πριν ένα χρόνο, ένας φίλος ο Γιάννης ο mr. Bi, μας είπε να κάνουμε την αρχή. Ο Paulitos το σχεδίασε, ο Θάνος το έστησε, η Καλλιόπη το νοικοκύρεψε και από εκεί και μετά, ήρθαν οι ενισχύσεις… από αριστερά και δεξιά.
Ο «περίεργος» μας ξεσήκωσε, ο «ρουφιάνος» μας πονήρεψε, ο «άπαιχτος» μας πήρε τα μυαλά, η «μουσίτσα» μας έμαθε πολλά, για να ακολουθήσουν η θεία Παναγιώτα με τα σερφάρισματα τα «δεοντολογικά», η θεία Ευτυχία με θέματα πολιτιστικά και εγκυκλοπαιδικά, ο «παρατηρητής» με μανιφέστα φοβερά, ο «ιός της μπάλας» με τα αθλητικά, ο «τροβαδούρος» με άσματα προφητικά  και κάπου - κάπου είχαμε και την ενίσχυση από τους «ανταποκριτές» της γειτονιάς, με θεματολογία δικής τους σοδειάς, συν την Αγραμματίδου που έκανε και κάνει τη «λάντζα» κάθε βραδιά!
Μα όλα αυτά θα ήταν παραμύθια της Χαλιμάς, αν εσείς δεν μας διαβάζατε καθημερινά και αν δεν μας θεωρούσατε καλή σας συντροφιά.
Σας ευχαριστούμε όλοι από καρδιάς που μας κάνατε γνωστούς και στη δική σας γειτονιά… και μας φιλοξενείτε στο χώρο του σπιτιού και της δουλειάς.
Να είστε γεροί, να είμαστε όλοι καλά για να τα λέμε και στα δύσκολα και στα χαλαρά…

Με εκτίμηση
Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΥΛΟΓΥΡΟΥ