Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Οι ζωές των Άλλων: Φτώχεια, ιδρώτας και... φιλότιμο!


της Φανής Πλατσατούρα


Το ξέρατε ότι η παρουσιάστρια του MEGA σιχαίνεται το σιδέρωμα, μετά το μπάνιο της βάζει πάντα κρέμα σώματος, φτιάχνει σπιτικές μάσκες ομορφιάς και έχει μόνο τρεις φίλους κολλητούς; Τις αποκαλύψεις έκανε η ίδια η Φαίη Σκορδά και μπαίνουν απευθείας στις άχρηστες πληροφορίες της ημέρας. Τουλάχιστον να μας έλεγε τα υλικά (είναι φθηνά;) που χρησιμοποιεί για τις μάσκες της, να είχε και κάποιο λόγο ύπαρξης το «θέμα» της...


Η Κατερίνα Καινούργιου από την άλλη άργησε να πάει στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision και δεν βρήκε τραπέζι να κάτσει. Πήρε αγκαζέ τον καλό της συνεργάτη Νίκο Παρτσώλη και αποχώρησαν από το μαγαζί. Πήγαν σπίτι τους, παρήγγειλαν σουβλάκια (που χρήματα για σούσι;) και είδαν τον διαγωνισμό από τον καναπέ τους. Πόσταραν και δυο φωτογραφίες στο Twitter έτσι για να υπάρχουν και τα αποδεικτήρια. Ερώτηση προς την παρουσιάστρια: Βγάλατε και ψιλοτάκουνο και τρέσα και όλα τα κομφόρ ή περιμένατε μπας και χτυπήσει το τηλέφωνο και σας ενημερώσουν ότι άδειασε τραπέζι...; 
«Είμαι αυτόνομος-ανεξάρτητος, δεν ανήκω σε κυβερνήσεις, κόμματα, εταιρείες, οργανισμούς. Έναν μισθό μόνο παίρνω, από το ραδιόφωνο. Ούτε, επαναλαμβάνω, έλαβα ποτέ κρατική επιχορήγηση. Η Σπείρα-Σπείρα έπαιρνε κάποτε, όπως νόμιμα δικαιούνταν, μια και απασχολούσε αρκετούς εργαζομένους, τη διέκοψε ωστόσο με δική της πρωτοβουλία στην πορεία. Και η Σπείρα-Σπείρα δεν μου ανήκει, τυπικά είμαι απλώς υπάλληλός της. Δεν είναι καν ομάδα, μάλλον παρέα. Κι ακριβώς αυτή η παρέα που συμπορευόμαστε τόσα χρόνια αυτοδύναμοι, αυτοχρηματοδοτούμενοι και μοιραζόμενοι ισομερώς κέρδη, επιτυχίες αλλά κι αναποδιές μού δίνει τη δύναμη της ανεξαρτησίας μου», εξηγεί στον δημοσιογράφο Θοδωρή Αντωνόπουλο ο ταλαντούχος Σταμάτης Κραουνάκης. Καλέ γιατί τέτοια εμμονική προσπάθεια να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας; Σας πιστεύουμε κ. Κραουνάκη μας και σας αγαπάμε - πάντα-. Ωστόσο αν θα θέλαμε να σας προσάψουμε κάτι, αυτό θα ήταν σίγουρα ότι κινείστε -καλλιτεχνικά και όχι μόνο- βάσει των συμπάθειών σας... Ευτυχώς συμπαθάτε πολύ κόσμο!
Και μιας και μιλήσαμε για θέατρο, Τέχνη και... κρατικές επιχορηγήσεις, να σχολιάσουμε και τις νέες δηλώσεις του κ. Φιλιππίδη, ο οποίος τίθεται υπέρ Μπέζου και Κιμούλη -και καλά κάνει- και μιλά για τον «κανιβαλισμό» τους. «Ποιος Έλληνας δεν χρωστά σήμερα; Έπεσαν να τον φάνε (Κιμούλη), έγραψαν πως κρύφτηκε να μην τον βρουν... Όλοι χρωστάμε, κακά τα ψέματα. Αλλά δουλεύω σκληρά κάνοντας θέατρο και σινεμά και διαφημίσεις για να έχω τα χρήματα να πληρώσω τις οφειλές μου. Για να είμαι συνεπής!», δήλωσε ο πρωταγωνιστής στη συνέντευξή του στο TV Έθνος. Καλέ και το τραγούδι, πηγαίντε στο τραγούδι, μην το ξεχνάτε το τραγούδι! Έχει ψωμί ακόμη και θα μπορέσετε να σώσετε και το σπίτι σας, που όπως δηλώσατε στην ίδια συνέντευξη κινδυνεύετε να χάσετε λόγω χρεών (!)
Με χάρη, φινέτσα και στιλ η νικήτρια του Dancing with the stars Ντορέττα Παπαδημητρίου δήλωσε πως ψάχνει δουλειά με το τηλεσκόπιο. κ. Ντορέττα μου join the club!!! «Δεν ήμουν ποτέ από τους ηθοποιούς που βρίσκονταν συνέχεια στην τηλεόραση», ισχυρίστηκε η ηθοποιός - τροπαιούχος χορεύτρια. Το γνωρίζουμε καλέ, έχετε στο βιογραφικό σας και πέντε (!) ολόκληρες συμμετοχές στο θεατρικό σανίδι. Και συνεργασία με Κακλέα, ε; Όχι μ΄ όποιον και όποιον... Έτσι για να μην έχουν να πουν και οι κακές οι γλώσσες! (newpost)