Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

"Φιλέτο αλόγου"... με συνταγή ΕΟΠΥΥ!!!



Αρχίσαμεεε!!! Δεν μας παίζεις σου λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, δε μας καλείς σε πάνελ κοινωνικού περιεχομένου, δε μας ζητάς μόνιμο σχολιαστή, δεν προσλαμβάνεις τα δικά μας παιδιά... θα δεις τι θα πάθεις! Και τσουπ... να η εισαγγελική παρέμβαση για το δάνειο του Mega!!!



v  Φιλέτο αλόγου βρήκαν οι ελεγκτές του ΕΦΕΤ και άντε τώρα να πιστοποιήσεις ποιος το έχει φάει! Σύμφωνα πάντως με ιατρικές μελέτες, όποιος έχει καταναλώσει τέτοιο κρέας, πολύ πιθανόν να αισθάνεται ότι ...αμάει και δέρνει, ότι είναι πρωθυπουργός, ότι είναι πρώτος ξάδερφος του Μπερλουσκόνι συν του ότι...  βλέπει ότι ζει μέσα στον πλούτο  ότι η Δωροθέα είναι ο παιδικός του έρωτας... και ότι ο Πάγκαλος του τρώει το φαΐ...

v  Σε μαύρες σακούλες βάζουν τις αποδείξεις του ΕΟΠΥΥ... λές και κάνουν διακίνηση μαύρου χρήματος. Για το ότι στέγνωσαν τα νοσοκομεία από φιάλες με αίμα... ούτε κουβέντα. Αν θέλουν να σωθούν σου λένε οι φωστήρες της δημόσιας υγείας ας πείσουν τους άλλους να γίνουν εθελοντές αιμοδότες, να στείλουμε κανά σακούλι στην Ελβετία. Το κράτος δεν σπαταλάει φράγκο για κανέναν!!!

v  Μέχρι και τους τυφλούς έβαλε στο μάτι ο Στουρν ο τρομερός, καθώς δεν αναγνωρίζει την αναπηρία πάνω από 80% με αποτέλεσμα και οι ανοιχτομάτης να χάσουν το φως τους...
Της φυλακής τα σίδερα είναι για όσους χρωστάνε πέντε, χιλιάρικα ευρώ, με την ελπίδα ότι θα εισπράξουν χρήματα στο παρά πέντε!!! Η φιλοσοφία του λεμέ, στο μεγαλείο της.

Το κιόσκι της τρελοκαμπέρως