Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ο Καζάκος τζούνιορ ετοιμάζεται για την πρώτη του… ροκ εμφάνιση



Ο γιος του Κώστα Καζάκου και της Τζένης Κόλλια, Αλέξανδρος, φαίνεται να ακολουθεί κι αυτός με τη σειρά του τον καλλιτεχνικό δρόμο, αν και είναι μόλις δεκαέξι ετών…


Σύμφωνα με την «Espresso», ο Αλέξανδρος κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο πλευρό της Μαργαρίτας Γκινοσάτη αυτή την Κυριακή 3 Μαρτίου σε γνωστή μουσική σκηνή στο Μετς.
 Η Μαργαρίτα είναι οικογενειακή φίλη με την οικογένεια Καζάκου και όταν έμαθε πως ο Αλέξανδρος ασχολείται με τη μουσική, εκείνη του πρότεινε να τον πάρει στο group της. Ο Καζάκος junior, αν και δεν λατρεύει τις δημόσιες εμφανίσεις και τα φώτα της δημοσιότητας, πλάι στη Μαργαρίτα φάνηκε να ένιωσε την ασφάλεια να μοιραστεί με το κοινό που θα τους τιμήσει με την παρουσία του την αγάπη για τη μουσική.
Οσοι τον γνωρίζουν μιλούν για ένα συνεσταλμένο παιδί που αγαπάει τη μουσική, όπως και ο αδερφός του Κωνσταντίνος Καζάκος, και ο οποίος εκτός από κιθαρίστας είναι και καλός πιανίστας.
 Η Oxygen Band αποτελείται από νέα παιδιά, πρωτοεμφανιζόμενα, που έχουν αγάπη για τη μουσική και την τέχνη. Η μουσική παράσταση περιλαμβάνει τραγούδια από τους Charlie Chaplin, Scorpions, Queen, Gary Moore, Beatles, Marey Carey, Barbara Streizant, Elvis Presley, Louis Amstrong, Paul Simon + art Garfunkel, Phil Colins, Police, Edith Piaff, Bon Jovi, Brian Adams, Bette Midler, Μίμη Πλέσσα, Μάνο Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη Σπανό, Φίλιππο Πλιάτσικα κ.ά. (vipnews)