Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Τουμασάτου- Σταύρου: Που γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης τους!



Το χρόνο τους μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης μοιράζουν η Μαριάννα Τουμασάτου και οΑλέξανδρος Σταύρου και φροντίζουν όποτε μπορούν να παίρνουν μαζί τους και τη μοναχοκόρη τουςΧρυσηίδα- Παναγιώτα...


Το ζευγάρι, σύμφωνα με φωτορεπορτάζ του πέριοδικού "ΟΚ!", ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη το προηγούμενο τριήμερο -για μια ακόμη φορά τον τελευταίο μήνα- καθώς η κωμωδία στην οποία συμπρωταγωνιστούν έχει μεταφερθεί στο Θέατρο Αριστοτέλειο.
 Σε ένα από τα πρόσφατα ταξίδια τους, η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου θέλησαν να έχουν μαζί τους και τη μοναχοκόρη τους Χρυσηίδα- Παναγιώτα, η οποία το Σάββατο 26 Ιανουαρίου γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά της.
 Τη φροντίδα της εγγονής της είχε αναλάβει εκείνες τις ημέρες η μητέρα του 43χρονου ηθοποιού, Παναγιώτα, η οποία ζει μόνιμα στην Κοζάνη.
 «Η Μαριάννα και ο Αλέξανδρος γιόρτασαν οικογενειακώς τα γενέθλια της κόρης τους στο πατρικό του ηθοποιού στην Κοζάνη, πριν επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη για τις παραστάσεις» αποκάλυψε πηγή στο «ΟΚ!».
 «Τα επόμενα τριήμερα ωστόσο η Χρυσηίδα Παναγιώτα παρέμεινε στην Αθήνα μαζί με τη μητέρα της Μαριάννας, Όλγα» καταλήγει το ίδιο πρόσωπο... (vipnews)