Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Γιάννης Κότσιρας: Γιατί έπαθε κατάθλιψη;



Είναι ένας επιτυχημένος τραγουδιστής, χαμηλών τόνων που σπάνια δίνει συνεντεύξεις και ακόμα πιο σπάνια μιλάει για τα προσωπικά του. Αυτή τη φορά όμως εξομολογήθηκε πολλά...


«Πέρασα τουλάχιστον δυο φορές κατάθλιψη στη ζωή μου και η πρώτη ήταν όταν ξεκίνησα να ασχοληθώ με τον χώρο της μουσικής, το 1997» εξηγεί ο Γιάννης Κότσιρας στο περιοδικό ΕΓΩ. Και ο λόγος; Αυτή η δραματική αλλαγή στη ζωή του, από την ανωνυμία στην αναγνωρισιμότητα και στην επιτυχία, ήταν αυτό που τον έκανε να αισθάνεται περίεργα.
 «Ένιωθα να χάνω τα πάντα γύρω μου και έβλεπα ότι όλοι ασχολιόντουσαν μαζί μου». Όπως παραδέχεται είχε αρχίσει να χάνει τους φίλους του και την ιδιωτικότητά του και του πέρασαν από το μυαλό ακόμα και σκέψεις να παρατήσει το τραγούδι. Τελικά όμως τα κατάφερε να βρει την ισορροπία!
 Η κατάθλιψη όμως του χτύπησε την πόρτα για δεύτερη φορά πριν μερικούς μήνες όταν ένα πολύ μεγάλο ψέμα που γράφτηκε για τον ίδιο, τον «έριξε» πολύ ψυχολογικά. «Πρώτα ζήτησα την βοήθεια του ειδικού και στη συνέχεια αφιερώθηκα στους ανθρώπους που με κάνουν να αισθάνομαι καλύτερα» αποκαλύπτει ο τραγουδιστής. Και ύστερα από δυο- τρεις μήνες όλα αποτελούσαν πια παρελθόν, όπως λέει ο ίδιος... (vipnews)