Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Νικάμε την κρίση...διαβάζοντας



Σε μια εποχή που η κουλτούρα και ο πολιτισμός μας εκπέμπουν  σήματα κινδύνου και τα ελληνικά νοικοκυριά έχουν κατακλυστεί από τούρκικες σειρές και τρομοκρατικές ειδήσεις, η απάντηση έρχεται μέσω της γνώσης και της φιλαναγνωσίας...


Ειδικά τώρα που εκμηδενίζουν την Παιδεία με απώτερο σκοπό οι νέες γενιές που θα έρθουν στο προσκήνιο να μην μπορούν να αντιδράσουν στα θελήματα και τα καπρίτσια των δανειστών η μοναδική αντίσταση κρύβεται μέσα στα βιβλία.
Αυτό φαίνεται να το γνωρίζουν καλά τα εκπαιδευτήρια Χατζήβεη στην Φιλαδέλφεια τα οποία και οργανώνουν μια διαδραστική Συνάντηση Φιλαναγνωσίας, που έχει προγραμματιστεί σήμερα Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 16:00 έως 20:00 στις εγκαταστάσεις της Σχολής  στην οδό Αδάνων 17, Ν. Φιλαδέλφεια.
Πρόκειται για την δεύτερη χρονιά που θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση  και θα γίνει με τη συνεργασία εκδοτικών οίκων, συγγραφέων κ.α., που οι δράσεις τους σχετίζονται με το βιβλίο και τους ενδιαφέρει να προωθήσουν τη φιλαναγνωσία.
Σε μια εποχή που η κουλτούρα και ο πολιτισμός μας εκπέμπουν  σήματα κινδύνου και τα ελληνικά νοικοκυριά έχουν κατακλυστεί από τούρκικες σειρές και τρομοκρατικές ειδήσεις, η απάντηση έρχεται μέσω της γνώσης και της φιλαναγνωσίας… (pinakio)