Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Νάνι-νάνι του πασά μου!!!


Του Πιτσιρίκου


Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνήθειες των Ελλήνων αλλά γίνονται σε σύγκριση με τις συνήθειες άλλων λαών, για να αναδειχτεί η υπεροχή της ελληνικής φυλής...

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Regus, το ένα τρίτο των Ελλήνων εργαζομένων θυσιάζει τον ύπνο του για χάρη της εργασίας και της προσωπικής του ζωής. 
Όπως δείχνει η έρευνα, το 32% των Ελλήνων εργαζομένων περιορίζουν τον ύπνο τους προς όφελος της εργασίας και της προσωπικής τους ζωής, ενώ παγκοσμίως το ποσοστό είναι 29%.
Βέβαια, οι Έλληνες έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων λαών, αφού κοιμούνται όρθιοι όλη μέρα.
Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι οι Έλληνες δεν ροχαλίζουν όταν κοιμούνται όρθιοι, οπότε σου δίνουν την εντύπωση πως είναι ξύπνιοι.
Σύμφωνα με την έρευνα, το 27% των Ελλήνων έχουν θυσιάσει τη δουλειά τους για χάρη του ύπνου, αφού είναι άνεργοι.
Ένας στους δέκα Έλληνες αισθάνεται πως πρέπει να εργαστεί περισσότερο αλλά μετά το μετανιώνει και πάει για ύπνο.
Εννιά στους δέκα Έλληνες είναι πρόθυμοι να δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται, αν και μέχρι πρόσφατα πληρώνονταν χωρίς να δουλεύουν.
Όπως δείχνει η έρευνα, η δυνατότητα των εργαζομένων να εργάζονται στο σπίτι τους επιδρά θετικά στην οικογενειακή τους ζωή• ειδικά, αν δεν έχουν γυναίκα και παιδιά να τους σπάνε τ’ αρχίδια.
Οι ερευνητές παρατήρησαν πως οι Έλληνες που έχουν γάτες κοιμούνται περισσότερο, γιατί οι Έλληνες είναι πολύ ανταγωνιστικοί και προσπαθούν να κοιμηθούν περισσότερο από τις γάτες τους –που ξεκωλώνονται όλη μέρα στον ύπνο-, αλλά αυτό είναι αδύνατο και μπορώ να σας το επιβεβαιώσω προσωπικά.
Σύμφωνα με την έρευνα, οι Έλληνες προσαρμόζουν εύκολα τον ύπνο τους στις νέες καταστάσεις, οπότε, τώρα που θα διαπιστώσουν πως έχουν χρήματα για να περάσουν μόνο έξι μήνες τον χρόνο, θα πέφτουν σε χειμερία νάρκη σαν τους σκαντζόχοιρους…