Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Τα Χριστούγεννα ήρθαν στο Molivibooks… με πολλά δώρα


Σε μια όμορφη γειτονία του Ηρακλείου Αττικής, γιορτάζουμε...
τα πρώτα Χριστούγεννα του καταστήματος Molivibooks, προσφέροντας χαμόγελα και όμορφες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους!


Το Molivibooks λοιπόν, φέτος φόρεσε τα γιορτινά του… στολίστηκε με λαμπάκια και παιχνίδια, πασπαλίστηκε με μπόλικη χρυσόσκονη και ετοιμάστηκε ώστε να υποδεχτεί πρόσχαρα τις Άγιες μέρες που πλησιάζουν.


Τα ξωτικά άφησαν εκεί το επίσημο γραμματοκιβώτιο τους, για να στείλουμε τα γράμματά μας στον αγαπημένο μας Άγιο Βασίλη… με μια ελπίδα αγάπης και ευτυχίας.


Ελάτε λοιπόν να ρίξουμε το γράμμα μας, να κάνουμε  χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές, να συναντήσουμε  τα ξωτικά που θα μας διασκεδάσουν με μπαλόνια και face painting αλλά και να κερδίσουμε όμορφα δώρα από το Molivibooks!


Οι διαγωνισμοί του Molivibooks για τις γιορτές, είναι:

v  Όλα τα παιδάκια που θα ρίξουν το γραμματάκι τους στο ταχυδρομικό κουτί, ώστε να λάβουν μέρος στην κλήρωση για 2 δώρα

v  Προαιρετικά, με αγορές από 10 € και άνω συμμετέχετε στην πρωτοχρονιάτικη κλήρωση για ένα Tablet.Όταν υπάρχει αγάπη και ελπίδα, όλα μπορούν να συμβούν… αρκεί το «λαμπρό άστρο», ν’ αγγίξει τις ψυχές μας.

Το Molivibooks… μας ενημερώνει:Γιορτινοί Διαγωνισμοί Molivibooks
Περιγραφή Διαγωνισμών :
Κατά τη διάρκεια του μηνός Δεκεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθούν από το βιβλιοπωλείο Molivibooks 2 διαγωνισμοί.
Διαγωνισμός Νο 1
Από το Σάββατο 3/12 έχει τοποθετηθεί στο χώρο του βιβλιοπωλείου γραμματοκιβώτιο για να γράφουν τα παιδιά το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη. Οι επιστολές που δίνονται στα παιδιά είναι αριθμημένες. Με τον αριθμό αυτό συμμετέχουν όλα τα παιδιά σε ηλεκτρονική κλήρωση τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινωθούν μεσω της σελίδας μας στο Facebook  https://www.facebook.com/Molivibooks-940549736014725/ στις 03/01/2017.
Τα έπαθλα του πρώτου διαγωνισμού είναι τα εξής:
1              Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, αξίας 15,00€
2             Ένα λογοτεχνικό βιβλίο αξίας 10,00€ και
Για τη συμμετοχή σας στον Διαγωνισμό Νο 1 δεν απαιτείται η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από το κατάστημά μας.
Διαγωνισμός Νο 2
Με αγορές που θα πραγματοποιηθούν στο κατάστημά μας από το Σάββατο 3/12/20016 έως και το Σάββατο 7/01/2017 άνω των 10,00€ (Δέκα Ευρώ) θα δίνεται στον πελάτη μαζί με την απόδειξή του, αριθμημένο κουπόνι που φέρει πάνω τη σφραγίδα με τα στοιχεία του καταστήματός μας καθώς και μια επιπλέον παιδική χριστουγεννιάτικη σφραγίδα. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού (7/01/17 στις 14:30 όπου και κλείνει το κατάστημά μας) θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική κλήρωση τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινωθούν μέσω της σελίδας μας στο Facebook  https://www.facebook.com/Molivibooks-940549736014725/ στις 9/1/17.
            Το έπαθλο του Διαγωνισμού Νο 2 είναι ένα Tablet αξίας 40,00€ το οποίο θα δοθεί στο νικητή μαζί με την απόδειξη αγοράς του η οποία θα κατέχει τη θέση εγγύησης.
Για την παραλαβή του συγκεκριμένο δώρου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού μαζί την απόδειξη αγοράς των προϊόντων

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
& ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Για το Moliviboooks
Πέτρος & Σίλια Μαυροπούλου


Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τους, να διασκεδάσουμε… μα πάνω απ’ όλα να ξαναγίνουμε παιδιά…
Παύλος Ανδριάς

by Aylogyros news