Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Δώρο γιορτής: «Έγκλημα στη Σαντορίνη» του Θάνου Κονδύλη



Ο αστυνόμος φτάνει στη Σαντορίνη με τη φίλη του Άντα, για...
να περάσουν ευχάριστες διακοπές στο ξενοδοχείο ενός φίλου τους. Οι μέρες περνούν όμορφα και όλοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους με μπάνια, βόλτες, περιηγήσεις και νυχτερινή διασκέδαση μέχρι πρωίας. Παράλληλα όμως ο Άκης δε χάνει την ευκαιρία να φλερτάρει στα κρυφά με μια μυστηριώδη κοπέλα που συναντάει τυχαία στο ξενοδοχείο και τον εντυπωσιάζει αφάνταστα. Αλλά ένα πρωινό, μια τρομερή και ανατριχιαστική κραυγή θα σκίσει τον αέρα και θα αναστατώσει όλο το ξενοδοχείο. "Φόνος, Φόνος, είναι νεκρή!" Σε λίγο ο Άκης θα σταθεί μπροστά στο πτώμα εκείνης της κοπέλας που τόσο τον είχε συγκινήσει. Πλέον έχει μπροστά του ένα ακόμα έγκλημα να εξιχνιάσει.
Αποτρόπαια εγκλήματα και αδίστακτοι εγκληματίες στέκονται ακόμα μια φορά απέναντι στο νόμο, τον επιθεωρητή Άκη Γριφίδη...
Πέντε καινούργιες απίστευτες περιπέτειες του δαιμόνιου αστυνόμου, που διακρίνονται από το πάθος των πρωταγωνιστών τους, την απίστευτη πλοκή τους και το απρόσμενο πολλές φορές τέλος τους, συγκλονίζοντας την ψυχή κάθε αναγνώστη!

Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και παραλάβετε το βιβλίο σας με αντικαταβολή και με 20% έκπτωση, δίχως καμία επιπλέον επιβάρυνση στο χώρο της δικής σας επιλογής: