Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

«Μύηση στον Κόσμο του Βιβλίου»


Ώρα Εκδήλωσης:17:00-18:30

Παρουσίαση του βιβλίου «Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ» του NAPOLEON HILL
Για πρώτη φορά στην ελληνική γλώσσα, το σημαντικότερο και πιο ολοκληρωμένο βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης που γράφτηκε ποτέ στην ιστορία. Από τον συγγραφέα που επηρέασε εκατομμύρια αναγνώστες παγκοσμίως.
Οι εκδόσεις THE LAW OF SUCCESS PUBLISHING σας προσκαλούν να γνωρίσετε το μνημειώδες έργο του NAPOLEON HILL την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στη Στοά του Βιβλίου, στο βιβλιοπωλείο Έσοπτρον, Πεσματζόγλου 5, Αθήνα.
Κεντρικό πρόσωπο της παρουσίασης θα είναι ο γνωστός ηθοποιός μεγάλων επιτυχιών
Στράτος Τζώρτζογλου.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν επίσης:
Δημήτρης Μητσόπουλος - εκδότης,
Θανάσης Βέμπος – μεταφραστής,
Γιώργος Σαμπροβαλάκης - σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης.

«Ταξίδι στον κόσμο της Ροκ»
Ώρα Εκδήλωσης: 19:00
Η Λογοτεχνία αποτελεί το πεδίο μιας ανώτερης σπουδής στη γνώση και στην πνευματική αναζήτηση.
Η Ροκ μουσική μέσα από τις δαιδαλώδεις διαδρομές της και με τις αναρίθμητες μεταμφιέσεις της, έχει χαρακτηρίσει γενιές ολόκληρες και συνεχίζει να αποτελεί πηγή έμπνευσης, με την δυναμική της ταυτότητα.
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στη Στοά του Βιβλίου δημιουργούμε μια βραδιά γεμάτη από λογοτεχνία και ροκ μουσική.
Περιδιαβάσεις σε λογοτεχνικά έργα και μονοπάτια μέσα από την ποίηση, περιπλέκονται με ερμηνευτικές αποδόσεις από ροκ συγκροτήματα και τραγουδιστές, αθάνατα έργα που λάμπουν διαχρονικά στον αστερισμό της τέχνης, η μαγεία της μουσικής στη μαγική συχνότητα της ποίησης…
Παράλληλα απαγγελίες ποιημάτων, live από μουσικά σχήματα που θα αποδώσουν τις δικές τους δημιουργίες και μια σειρά εκπλήξεων θα δώσουν μια μοναδική νότα που θα ενθουσιάσει και θα εμπνεύσει…
Μυηθείτε στην λογοτεχνική πλευρά της rock, ταξιδέψτε μαζί μας στα μονοπάτια της rock μέσα από την ποίηση και τα ρεύματα της τέχνης.
Γιατί η rock είναι ποίηση και η ποίηση είναι rock.
Μια βράδια γεμάτη από rock μουσική, ποίηση και εκπλήξεις.
Την εκδήλωση ανοίγει ο δημοφιλής ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου, ερμηνεύοντας αποσπάσματα από την «Ασκητική» του Νίκου Καζαντζάκη και θα ζωντανέψει τον θρύλο της ελληνικής ροκ σκηνής Παύλο Σιδηρόπουλο, μέσα από τις σελίδες του βιβλίου Rock Story της Λίας Βιτάλη. Επίσης θα διαβάσει rock ποίηση και θα τραγουδήσει για μας…
Κοντά μας, επίσης, θα είναι η αγαπημένη καλλιτέχνης, Μαριαλένα Οικονομίδου- τραγουδοποιός, ηθοποιός, σκηνοθέτης, λογοτέχνης, με δικά της τραγούδια και ποιητικά κείμενα κι άλλες σκηνικές εκπλήξεις. Θα ερμηνεύσει αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια και θα παρουσιάσει αποσπάσματα από την παράστασή της: «Καλησπέρα όνειρο… Καληνύχτα κύριε Τσάπλιν». Μαζί της παίζουν ο Πάντη Κούσης- ηθοποιός, σεναριογράφος, η Μίρνα Μηλιώνη-ηθοποιός, συγγραφέας και η Ντόρις Ζαχαριάδου - ηθοποιός, ερμηνεύτρια.
Στα keyboards θα είναι ο Γιώργος Κοκοτσάκης.
Στην κιθάρα-φωνή θα είναι ο γνωστός μουσικός της τζαζ - ροκ σκηνής Στέλιος Φρειδερίκος, που θα μας ταξιδέψει με την μουσική του στις πολλές και διαφορετικές εποχές της ροκ.
Με την αισθαντική φωνή της θα μαγέψει την βραδιά η Ελένη Ασημακοπούλου ερμηνεύοντας διαμάντια της ροκ μουσικής.
Η ταλαντούχα ηθοποιός Παναγιώτα Χαϊδεμένου θα αποδώσει με το δικό της ξεχωριστό ύφος ποιητικά κείμενα και στιχουργήματα.
Ο Νίκος Μαντζαβινάτος, γνωστός από την συμμετοχή του σε ροκ γκρουπ θα αντηχήσει τον παλμό του ροκ ρυθμού, τραγουδώντας γνωστές επιτυχίες.
Την βραδιά θα πλαισιώσουν με απαγγελίες ποιημάτων που τραγουδήθηκαν από ροκ συγκροτήματα, ο Χρίστος Γούδης, -Καθηγητής Πανεπιστημίου-Ποιητής, τον οποίον θα απολαύσουμε και σε απαγγελία δικής του ποίησης, και η Δρ. Ευαγγελία Δανιήλ-Ιατρός.
Την εκδήλωση συντονίζει ο Συγγραφέας-Δημοσιογράφος και αρθρογράφος των περιοδικών ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ και HELLENIC NEXUS, Αργύρης Καραβούλιας.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ, HELLENIX NEXUS Βιβλιοπωλείο Έσοπτρον