Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Αν έχεις κάποιο από αυτά τα χαρακτηριστικά τότε είσαι εξαιρετικά ευφυής

Της Εύης Κιόρρι


Σου αρέσει να τα κάνεις όλα διαφορετικά απ' ότι προστάζουν...
οι οδηγοί υγείας και οι άτυποι κοινωνική κανόνες, τότε πρέπει να κατηγορήσεις την υψηλή σου ευφυΐα...
Αν συνηθίζεις να μένεις ξύπνιος για πολλές ώρες, αν συνηθίζεις να εκφράζεις το θυμό σου βρίζοντας ή αν απλά είσαι ακατάστατος, μην απογοητεύεσαι από τις υποδείξεις των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι, καθώς σύμφωνα με έρευνες όλα τα παραπάνω είναι συμπτώματα ευφυΐας.
Ποιες "απαράδεκτες" συνήθειες δείχνουν ότι είσαι πιο έξυπνος από τον μέσο άνθρωπο;
ü  Μένεις ξύπνιος μέχρι πολύ αργά το βράδυ.
ü  Βρίζεις, γενικά οι βωμολοχίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του λεξιλογίου σου.
ü  Σου αρέσει να περνάς αρκετό χρόνο μόνος σου, γιατί έτσι έχεις τη δυνατότητα να σκεφτείς και να λάβεις τις καλύτερες αποφάσεις.
ü  Σε εκνευρίζει εξαιρετικά ο ήχος που κάνει κάποιος όταν μασάει και κάνεις υπομονή ή απλά επιδεικνύεις το εύρος των γλωσσολογικών γνώσεών σου, χρησιμοποιώντας λέξεις παντός είδους.
ü  Δεν φημίζεσαι για την σταθερότητα του χαρακτήρα σου. Τη μια μπορεί να γελάς με την καρδιά σου και την άλλη μπορεί να αρπαχτείς ή να κλάψεις χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
ü  Η ακαταστασία είναι χαρακτηριστικό σου γνώρισμα. Λειτουργείς καλύτερα όταν όλα γύρο σου είναι άνω κάτω, καθώς θυμάσαι καλύτερα που έχει παρατήσει τα κλειδιά σου στο χάος, παρά όταν είναι όλα τακτοποιημένα.
ü  Λατρεύεις να μιλάς στον εαυτό σου. Ναι, μπορεί οι υπόλοιποι άνθρωποι να νομίζουν ότι ζεις σε άλλον κόσμο, ωστόσο μιλώντας στον εαυτό σου οργανώνεις καλύτερα τις αρμοδιότητές σου.
ΠΗΓΗ: Lifehack