Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

6 άβολα πράγματα που μπορεί να συμβούν στο σεξ…



Το σεξ δεν είναι μόνο παραμυθένια απόλαυση, τρυφερότητα...
και πάθος.
Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, μπορεί να συμβούν κάποια «ατυχήματα» και να προκύψουν αμήχανες στιγμές, οι οποίες καλό είναι να αντιμετωπίζονται εκείνη τη στιγμή με ηρεμία, τουλάχιστον από τον ένα σύντροφο, έτσι ώστε να διατηρείται μια ισορροπία στα πράγματα.
Και να συμβούν, δεν έγινε τίποτα. Κάποια στιγμή θα αναπολείτε, είτε μαζί είτε ξεχωριστά, αυτές τις αστείες ή άβολες στιγμές και θα γελάτε!
Ποια αναπάντεχα ή ευτράπελα σκηνικά μπορεί να συμβούν όσο κάνετε σεξ;

1. Να σπάσει το προφυλακτικό και να σας πιάσει και τους δυο πανικός.
Ψυχραιμία παιδιά! Μπαίνουμε αμέσως στο μπάνιο, τσεκάρουμε αν η κοπέλα είναι στις γόνιμες μέρες και συμβουλευόμαστε έναν ειδικό. Στην τελική αν φοβάσαι την πιθανότητα εγκυμοσύνης, αγόρασε ένα τεστ ή μίλα με κάποιον που μπορεί να σε ηρεμήσει. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, δεν υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης, αλλά το μυαλό μας εν ώρα πανικού και άγχους κάνει τα πιο τρελά σενάρια.

2. Να ακουστεί απροσδιόριστος θόρυβος είτε από εσένα είτε από εκείνον.
Ξέρεις γιατί και από που… δεν έγινε τίποτα, είναι όλα ανθρώπινα και φυσιολογικά. Προσπέρασέ το και πήγαινε παρακάτω!

3. Να ξεστομίσει λάθος όνομα κάποιος από τους δυο σας.
Το να πεις λάθος όνομα μπορεί να αποβεί εξαιρετικά άβολο ως και καταλυτικό για τη σχέση σας (Δικαιολογημένα). Παρόλα αυτά, καλύτερα να το συζητήσετε ψύχραιμα εκείνη τη στιγμή, παρά να αφήσετε το θυμό να αναλάβει δράση και να σας κάνει άνω κάτω!

4. Να σας πιάσει ξαφνικό φτέρνισμα.
Δεν ελέγχεται βρε παιδί μου αυτό. Αν συμβεί, απλά πες ένα «υγείες» και καθάρισες!

5. Να σου ψιθυρίζει ο άλλος στο αφτί με σέξι, νωχελική φωνή και να μην ακούς ΤΙΠΟΤΑ απολύτως!
Έχει συμβεί παιδιά και στις καλύτερες οικογένειες. Είναι άβολο εννοείται, γιατί ή παριστάνεις ότι άκουσες ή πρέπει να ρωτήσεις. Σε πιάνει απροετοίμαστο, όπως και να ‘χει.

6. Δεν καταφέρνει να ξεκουμπώσει το σουτιέν σου.
Ψυχραιμία. Υπάρχει σίγουρα λύση: Ή το λύνεις μόνη σου ή απλά βγάλτο από το κεφάλι, χωρίς να το ξεκουμπώσεις, ειδικά αν είστε σε φάση μεγάλης διέγερσης. Όπως και να έχει, δείξε του κάποια στιγμή πως ξεκουμπώνει ένα σουτιέν. Ας του κάνει κανένα μάθημα ο Joey από τα «Φιλαράκια» στην τελική! (neolaia.gr)