Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

5 απλές ιδέες για να κάνεις βιτσιόζικο σεξ!!!



Εάν αισθάνεσαι εγκλωβισμένη και κάπως κουρασμένη...
από τη σεξουαλική σου ζωή, εάν θέλεις να την πας ένα… βήμα παραπέρα και δεν ξέρεις πώς να το κάνεις, είσαι στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή.
Διάβασε παρακάτω και μάθε πώς, μαζί με τον σύντροφό σου, θα κάνεις πραγματικότητα στο σεξ όλα αυτά τα σεξουαλικά βίτσια που μπορεί να σκέφτεσαι, αλλά δεν τολμάς να κάνεις πράξη.

Δείτε μαζί μια αισθησιακή ταινία
Το να δεις μαζί με τον καλό σου μια ταινία ερωτικού περιεχομένου μπορεί να είναι το έναυσμα για να κάνετε κι εσείς με τη σειρά σας κάτι αντίστοιχο. Δεν είναι μόνο ότι θα πάρετε ιδέες για να τις εφαρμόσετε στο κρεβάτι σας, αλλά μπορείτε την ώρα που παίζει η ταινία να κάνετε κι εσείς σεξ, μπαίνοντας στο… πετσί του ρόλου!

Δέσε τα μάτια σου
Μην διστάζεις να κλείσεις τα μάτια σου με ένα μαντήλι ή μια μπλούζα.. ακόμα και μια μάσκα ύπνου μπορεί να κάνει τη δουλειά. Το να μην ξέρεις πού θα σε ακουμπήσει ο καλός σου ή πότε, κάνει τον ερεθισμό σου ακόμα μεγαλύτερο και τον οργασμό σου ακόμα πιο έντονο.

Δέσε του τα χέρια
Αντίστοιχα μπορείς και στον καλό σου να κάνεις το ίδιο ή καλύτερα να του δέσεις τα χέρια του, ώστε να είναι πλήρως παραδομένος στις… ορέξεις σου. Αν έχετε χειροπέδες στο σπίτι, ακόμα καλύτερα, αλλά να θυμάσαι μετά που έχεις βάλει το κλειδί.

Κάντε spanking
Κοινώς τα «μπατσάκια» στα οπίσθια είναι κάτι που θα σε εξιτάρει ιδιαίτερα και θα σε ερεθίσει ακόμα πιο πολύ. Άσε τον καλό σου να σε περιποιηθεί καταλλήλως και το σίγουρο είναι ότι δεν θα το μετανιώσεις.

Μίλα «βρώμικα»
Το να χρησιμοποιήσεις πρόστυχες λέξεις στο σεξ είναι κάτι που μπορεί να το κάνει πολύ πιο… πικάντικο. Εάν δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα, πίστεψέ μας μάλλον θα σου αρέσει και μετά δεν θα σταματάς!
Καλή διασκέδαση! (boro.gr)