Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Πάνω από 400 μπλε οικιακοί κάδοι μοιράστηκαν στους κατοίκους



Εκατοντάδες Ηρακλειώτες ανταποκρίθηκαν...
στο κάλεσμα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και έσπευσαν να προμηθευτούν τους πρώτους οικιακούς μπλε κάδους ανακύκλωσης τους οποίους ο Δήμος ξεκίνησε να μοιράζει δωρεάν προκειμένου όσο το δυνατό περισσότεροι δημότες να γίνουν μέρος της μεγάλης εκστρατείας για ένα ακόμα πιο καθαρό, πιο φιλικό προς το περιβάλλον και πιο όμορφο Ηράκλειο.
Πάνω από 400 κάδοι μοιράστηκαν σε αυτή την πρώτη διανομή, που έγινε έξω από το κεντρικό ΚΕΠ του Δήμου στο δημαρχείο, τους οποίους οι πολίτες θα τοποθετήσουν στο σπίτι τους ούτως ώστε να ξεκινήσουν, οργανωμένοι πλέον, την οικιακή Ανακύκλωση.
Η επόμενη διανομή θα γίνει την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου από τις 9 έως τις 10 το πρωί στο δεύτερο ΚΕΠ του Δήμου επί της λεωφόρου Πλαπούτα.
Είναι αυτονόητο ότι η δωρεάν διάθεση των κάδων θα συνεχιστεί και τις επερχόμενες ημέρες και σε απογευματινές ώρες, προκειμένου ακόμα πιο πολλοί Ηρακλειώτες να μπορέσουν να τους προμηθευτούν.
Στον μπλε κάδο οικιακής ανακύκλωσης πετάμε: χαρτί, γυαλί, αλουμίνιο, πλαστικό, σίδερο λευκοσίδερο, συσκευασίες από χαρτόνι. Δεν ανακυκλώνονται: χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας, μικρά κομματάκια χαρτί, αφρολέξ, φελιζόλ, καλαμάκια.
Προσοχή, δεν πετάμε τον ίδιο τον κάδο!
Εναλλακτικά δείτε το βίντεο με οδηγίες χρήσης του κάδου στον σύνδεσμο: